Διπλό χρυσό για τον αθλητή της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Κωνσταντίνο Χατζηλία

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 ο αθλητής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Χατζηλίας Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στον Αγώνα Κυπέλλου Α’ Ζώνης L II Πρακτικής Σκοποβολής που διοργάνωσε ο Ε.Σ.Κ.Ο. Θεσσαλονίκης στο Σκοπευτήριο Νάρρες στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης.

Ήταν αγώνας στον οποίο συμμετείχαν οι κορυφαίοι σκοπευτές της Ζώνης και η σχεδίαση των σταδίων απαιτούσε αυτοσυγκέντρωση και δύναμη. Προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του βαθμού δυσκολίας στην εκτέλεση των σταδίων ήταν η άρτια και αδιάκοπη προετοιμασία με προπονήσεις και συμμετοχή στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Κατάλαβε την 6η θέση OVERALL και την 4η στην υποκατηγορία SENIOR της μεγάλης κατηγορίας PRODUCTION και έμεινε εκτός μεταλλίων για δύο βαθμούς, που τους στέρησε η σήραγγα COUPER.

Τονίζεται ότι, η μακροχρόνια παρουσία του στον χώρο, η αγάπη του για το άθλημα της σκοποβολής, τα αποτελέσματα των προσπαθειών του και οι επιδόσεις του, συμπληρώνουν την ομάδα της πρακτικής σκοποβολής της Σ.Α.Λ. Φλώρινας που βρίσκεται ήδη στην κορυφή.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας διατηρεί την ανοδική της πορεία σταθερά, αντιμετωπίζει την κάθε πρόκληση με υπευθυνότητα και υπομονή και βασίζεται στο ανάστημα των αθλητών της που παρά τις δυσκολίες παραμένουν πιστοί στον αρχικό σκοπό της ίδρυσής της, αφήνοντας μακριά, μικρά, προβλήματα που μας απασχόλησαν στο παρελθόν.

Για την ΣΑΛΦ

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ Σταύρος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ