Διακρίσεις και μετάλλια για τους αθλητές της πρακτικής σκοποβολής του ΑΘΛΟΣ Κροκαροπούλου και Μούλελη στο Βελιγράδι

Στις 29 Σεπτεμβρίου Κυριακή οι Φλωρινιώτες αθλητές του ΑΘΛΟΣ Κροκαροπούλου Αντωνία και Μούλελης Ηλίας συμμετείχαν μαζί με άλλους αθλητές συλλόγων από τη Θεσσαλονίκη, στο Cobre Balkan Open.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον σύλλογο πρακτικής σκοποβολής του Βελιγραδίου Cobre στο σκοπευτήριο MP Tropic-Ritium.

Είμαι μια διοργάνωση Level 3 διεθνούς open αγώνα πρακτικής σκοποβολής με μεγάλη συμμετοχή από τις χώρες των Βαλκανίων, Τουρκία, Τσεχία κ.α.

Ο αγώνας ήταν καλοσχεδιασμένος, άρτια οργανωμένος, στο κατακαινούριο σκοπευτήριο που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με τις καιρικές συνθήκες να δοκιμάζουν τις αντοχές των αθλητών, των κριτών και των στελεχών της διοργάνωσης, οι Φλωρινιώτες αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό . Η Κροκαροπούλου νίκησε στην Standard Ladies και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με σταθερή απόδοση, ενώ ο Μούλελης έμεινε στην τέταρτη θέση της Production Optics Senior, αφού ένα μεγάλο λάθος στον προτελευταίο στάδιο στοίχισε μια θέση στο βάθρο.

Η συμμετοχή στον αγώνα έδωσε πολύτιμη εμπειρία στους Φλωρινιώτες σκοπευτές που εκπροσωπούν την πόλη μας σε μεγάλους διεθνείς αγώνες, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ