Γιορτή του τένις το 1ο προπαιδικό πρωτάθλημα κεντροδυτικής Μακεδονίας που διοργάνωσε η ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Γιορτή για το τένις ήταν η Κυριακή 19 Μαΐου στην Φλώρινα.

Η ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Προπαιδικό πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή πολλών μικρών αθλητών από την Ένωση Κεντροδυτικής Μακεδονίας .

Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν  με κόκκινη και πορτοκαλί μπάλα και ανταμείφτηκαν όλα με μετάλλιο για την προσπάθειά τους .

Η συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου μας ήταν μεγάλη και πολύ επιτυχημένη.

Αυτά τα παιδιά αποτελούν το φυτώριο και τη βάση της Ακαδημίας μας και θα συνεχίσουν να προσφέρουν επιτυχίες στο σύλλογο και στην πόλη μας .

Η ομάδα μας 15 και πλέον χρόνια διδάσκει και γνωρίζει σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας το άθλημα της αντισφαίρισης με αποτέλεσμα πολλά παιδιά και ενήλικες να ασχολούνται σήμερα με αυτό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Φλώρινας για την συνδιοργάνωση των αγώνων όπως επίσης και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους .

Επίσης την εταιρία Total market για τη χορηγία που παρείχε στους αγώνες και όλους τους γονείς και φίλους της Ακαδημίας για την βοήθεια που μας παρείχαν .

 

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ