ΑΟΦ: Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα  στον αγώνα κυπέλλου Ρόλλερ σκι στο Ανήλιο

Με 21 αθλητές του συμμετείχε ο Αθλητικός όμιλος Φλώρινας στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερ σκι,  που ήταν παράλληλα και Διεθνής αγώνας. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΕΟΣ Μετσόβου και την ΕΟΧΑ και πραγματοποιήθηκε στο Ανήλιο Ιωαννίνων το 2ήμερο 5-6/10/2024. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη ανηφορική διαδρομή 8km  που καταλήγει στο Χιονοδρομικό Ανήλιου, αγωνίστηκαν οι αθλητές σε αποστάσεις  7,5 km-6km-2,5km-1,2km  ανάλογα την με την  κατηγορία  τους.

Από τον ΑΟΦ στο βάθρο των νικητών στις κατηγορίες τους, ανέβηκαν οι : ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ  1η θέση-ΡΟΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1η θέση-ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ  2η θέση-ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2η θέση-ΚΟΛΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 3η θέση-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ 3η θέση.

Συμμετοχές ΑΟΦ: ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ-ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΩΛΙΝΑ-ΡΟΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΛΑΖΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΓΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝΑΣ-ΚΟΛΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΛΑΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΤΣΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΣΑΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΜΥΡΤΩ-ΧΑΤΖΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΙΔΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ-ΒΛΑΧΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΣΟΥΛΜΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ-ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΚΟΛΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ.

Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα.

Για τα επίσημα συγκεντρωτικά αποτελέσματα: winterspots.gr

Από το Δ.Σ ΑΟΦ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ