Φιλικός αγώνας αγάπης

Παρά την έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων του ο ΠΑΣ Φλώρινα προσπάθησε να διατηρήσει τον ρυθμό του με δυνατές φιλικές αναμετρήσεις την εορταστική εβδομάδα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Έτσι την Παρασκευή 29/12 τα τμήματα Κ16 και Κ14 ταξίδεψαν στο γειτονικό Μοναστήρι όπου αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματα της Πέλιστερ σε βραδινές αναμετρήσεις στο πλαστικό γήπεδο της γειτονικής πόλης.

Το Σάββατο 30/12 το ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα έδωσε ένα δυνατό φιλικό με την Κ19 της ΠΑΕ Κοζάνης με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών τους χρησιμοποιώντας πολλά πρόσωπα και σχήματα. Από πλευράς Κοζάνης αγωνίστηκαν έχοντας πολύ καλή παρουσία στην βασική ενδεκάδα οι Μούκας, Τασομήνης που μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνίζονταν στην ομάδα του ΠΑΣ.

Τον αγώνα που είχε φιλανθρωπικό σκοπό παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων που συνέβαλλαν στην ενίσχυση οικογένειας της περιοχής μας που έχει ανάγκη.

Στο σημείο αυτό η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διαιτητική τριάδα που αγωνίστηκε αφιλοκερδώς αλλά και τον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Φλώρινας που συνέδραμε και αυτός οικονομικά.