Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 και U18 η ΣΑΛ Φλώρινας

Τρίτη (3η) θέση στην κατηγορία Μικτό Ομαδικό U21 Σύνθετου Τόξου (compound) με τους ΜΑΡΓΑΡΗ Χρήστο και ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία και (4η) θέση με ΒΟΣΔΙΚΗ Δέσποινα, ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία και ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία στο Ομαδικό Γυναικών U18 Ολυμπιακού Τόξου (recurve), για τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας U21 και U18 Κλειστού Χώρου, που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο ΄΄ΑΟΤ ΤΟΞΟΚΛΗΤΟΙ΄΄ Κοζάνης στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης την 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024.

Στο Μικτό Ομαδικό Ολυμπιακού Τόξου U18 με ΒΟΣΔΙΚΗ Σωτήριο και ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία η ΣΑΛΦ κατατάχτηκε στην (9η) θέση.

Στην ίδια διοργάνωση στα ατομικά οι αθλητές μας κατατάχτηκαν ως εξής:

ΜΑΡΓΑΡΗΣ Χρήστος 4ος στην κατηγορία Σύνθετο Τόξο (compound) Ανδρών U21,

ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία 6η στην κατηγορία Σύνθετο Τόξο (compound) Γυναικών U21,

ΒΟΣΔΙΚΗΣ Σωτήριος 13ος στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Ανδρών U18,

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία 20η στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Γυναικών U18, ΒΟΣΔΙΚΗ Δέσποινα 22η στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Γυναικών U18 και ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία 26η στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Γυναικών U18.

Η αρτιότητα της διοργάνωσης επιβεβαίωσε τις προσδοκίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που εμπιστεύτηκαν τον ΄΄ΑΟΤ ΤΟΞΟΚΛΗΤΟΙ΄΄ ο οποίος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έδωσαν την ευκαιρία στο μέλλον της Τοξοβολίας, στους νέους αθλητές μας, την ευκαιρία να ανεβάσουν το άθλημα ακόμα πιο ψηλά.

Ήταν πρόκληση για την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Γενικό Γραμματέα της ΣΤΑΪΟ Σταύρο να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα Τοξοβολίας στην Βόρεια Ελλάδα με πολλαπλά οφέλη για την Ομοσπονδία αλλά και τους διοργανωτές συλλόγους. Επιβεβαίωση των επιλογών αυτών είναι η ανταπόκριση είκοσι τεσσάρων Σωματείων από όλη την Ελλάδα, οι αθλητές των οποίων αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από τρεις ημέρες αθλητικής παρουσίας στο γήπεδο.

Η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα όπως πάντα στην θέση της πίσω από τους αθλητές σε όλη την διάρκεια του αγώνα υποστήριζε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών μας.

Η ΣΑΛ Φλώρινας ήταν παρούσα και στην διαιτησία του αγώνα με τους κριτές μας ΜΑΡΓΑΡΗ Κωνσταντίνο και ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη και στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων με τον ΜΑΡΓΑΡΗ Δημήτρη.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση είναι το Κύπελο Ελλάδος Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου στη Φλώρινα στις 11 και 12 Μαΐου 2024.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήρια του σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους. 

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ