Στο Αμύνταιο η Εθνική Γυναικών

Στο Αμύνταιο η Εθνική Γυναικών

Στο Αμύνταιο της Φλώρινας, τη γενέτειρα του ελληνικού χάντμπολ βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή της Εθνικής Γυναικών, προκειμένου να πάρει μέρος στον 3ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 που θα διοργανωθεί στο ΔΑΚ Αμυνταίου το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας), της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και της ΔΕΗ.

 

Προπώληση εισιτηρίων

Από σήμερα (21/11) στα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στο ΔΑΚ Αμυνταίου, αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων. Το εισιτήριο είναι κοινό και για τους έξι αγώνες του 3ου ομίλου και η τιμή του είναι 10 ευρώ.

 

Αύριο η συνέντευξη Τύπου

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την πραγματοποίηση της επίσημης συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο Αμυνταίου την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, τον Δήμο Αμυνταίου, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την ΔΕΗ, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μενέλαος Δανήλος και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τους αγώνες θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου.

 

Η 17αδα της Εθνικής Γυναικών

Η Εθνική μας ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση στο ΔΑΚ Αμυνταίου σήμερα το πρωί. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Μενέλαου Δανήλου βρίσκονται οι αθλήτριες: Κεπεσίδου, Στουγιανίδου, Μανιά, Καρέλα, Φράγκου, Σαραντάκου (ΟΦΝ Ιωνίας), Ράτσικα, Βαφειάδου, Ζυγούρα, Γκάτζιου, (ΠΑΟΚ MATECO), Μούρνου, Μάστακα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας), Ανδρίτσου, Βασιλειάδου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Καραχαρίση (Φίλιππος Βέροιας), Αργυροπούλου (HONDA Πανόραμα), Τσάκαλου (Κριμ- Σλοβενία).

 

 

Το πρόγραμμα του 3ου προκριματικού ομίλου
ΔΑΚ Αμυνταίου
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018
17:00 Λευκορωσία- Πορτογαλία
19:30 Ιταλία- Ελλάδα
Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018
17:00 Ελλάδα- Λευκορωσία
19:30 Πορτογαλία- Ιταλία
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018
17:00 Πορτογαλία- Ελλάδα (ΕΡΤ3)
19:30 Λευκορωσία- Ιταλία