ΣΑΛΦ: Χρυσός ο Παλιογιάννης στην πρακτική σκοποβολή

Την Κυριακή 19-11-2023 στον πρωταθληματικό αγώνα της Α’ Ζώνης που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Κοζάνης, η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε την Κυριαρχία της στη μεγάλη κατηγορία PRODUCTION αφού οι αθλητές μας επέστρεψαν με ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.

Συγκεκριμένα ο Παλιογιάννης Αθανάσιος με εξαιρετική εμφάνιση, μετά από πολύμηνη απουσία από τα σκοπευτήρια, απέδειξε ότι βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και η κορυφή της κατηγορίας PRODUCTION τού ανήκει και συμπλήρωσε στη συλλογή του ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο της κατηγορίας.

Στην ίδια κατηγορία ο Χατζηλίας Κωνσταντίνος με προσεκτικές αλλά γρήγορες εκτελέσεις κατέλαβε την 11η θέση, ενώ οι Κατσούτας Κωνσταντίνος και Μάργαρης Κωνσταντίνος κατέλαβαν την 15η και την 19η θέση αντίστοιχα.

Οι αθλητές της ΣΑΛ Φλώρινας συμμετείχαν στο ομαδικό μέρος τού αγώνα και η βαθμολογία των αθλητών της απέσπασε την 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, όλων των τμημάτων, για τις επιδόσεις τους, για τη συνεχή ώθηση που δίνουν στη Λέσχη μας και επικυρώνουν την παρουσία μας στον αθλητικό χώρο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ