Σάρισες Φλώρινας: Χρυσό η Φωτιάδου στην Αθήνα

Ένα χρυσό μετάλλιο και πολλές καλές θέσεις είναι ο απολογισμός της αποστολής των ΣΑΡΙΣΩΝ στο 5ο κατά σειρά Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο 11-12/1/2020 στην Αθήνα.

Στο όπεν της Ομοσπονδίας που διοργάνωσαν τα Ταταύλα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο του Αλίμου συμμετείχαν 240 αθλητές/τριες από 59 σωματεία της Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος με 14 παιδιά.

Την μεγαλύτερη επιτυχία την σημείωσε η Χρυσή Φωτιάδου η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία των Νεανίδων. Το χρυσό κορίτσι της Φλώρινας για να φτάσει στην επιτυχία επικράτησε στον ημιτελικό της Δανιέλας Γραμματοπούλου 3-0 και στον τελικό της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου επίσης με σκορ 3-0. Και τα δύο κορίτσια είναι αθλήτριες του Ολυμπιακού. Να σημειώσουμε ότι η Χρυσή είναι στον πρώτο χρόνο στην κατηγορία της.

Στην 8άδα βρέθηκαν ακόμα δύο παιδιά τα οποία διεκδίκησαν με αξιώσεις το μετάλλιο, όμως στάθηκαν άτυχα στα κρίσιμα σημεία των αγώνων που έδωσαν: Η Γεωργία Σπανού  στις Παγκορασίδες και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στους Παμπαίδες ήταν τα παιδιά που έφτασαν μία ανάσα από το βάθρο. Τελικά πήραν την 5η θέση στην κατηγορία τους σημειώνοντας μία μόνο ήττα.

Πολύ καλές εμφανίσεις και θέσεις είχαμε και από τα άλλα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές/τριες και στον προπονητή τους.

ΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ (18): Χρυσή Φωτιάδου (1η)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (34):   Δέσποινα Άμπα (10η), Αλεξία Μάλο (18η)

ΠΑΙΔΕΣ (62): Ελσάμι Ιωσήφ (15ος), Σωτήρης Μούσιας (20ος), Κων/νος Σωτηρίου (26ος), Κων/νος Φραγκάκης (29ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (44ος)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (34): Γεωργία Σπανού (5η) Ειρήνη Χρυσοστομίδου (10η), , Νεστορία Χρυσοστομίδου (14η)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (47): Χρυσοβαλάντης  Σαμπαλής (5ος)

ΜΙΝΙ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (13): Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (9ος), Βασίλειος Χρυσοστομίδης (13ος)