Σάρισες: Η Σπανού με την εθνική κορασίδων στο Βαλκανικό

Την μέγιστη τιμή γνωρίζει από σήμερα η Γεωργία Σπανού, αλλά και οι Σάρισες και η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας.

Η Φλωρινιώτισα αθλήτρια, μετά την μεγάλη εμφάνιση που έκανε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες κορασίδες της χώρας και απέκτησε το δικαίωμα να συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην πόλη Αλμπένα της Βουλγαρίας στις 5-9 Ιουνίου 2024. Για την Γεωργία αποτελεί σαφώς η μεγαλύτερη επιτυχία της ως αθλήτρια μέχρι σήμερα και έρχεται ως αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια.

Για τις ΣΑΡΙΣΕΣ και τη Φλώρινα είναι επίσης μεγάλη επιτυχία να έχει μία αθλήτρια στην Εθνική. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογός μας θα έχει αθλήτρια σε Διεθνείς Αγώνες με την Εθνική Ομάδα. Έχουν προηγηθεί η Χρυσή Φωτιάδου και η Δέσποινα Άμπα. Αυτό φανερώνει τη μεθοδική και ποιοτική δουλεία που γίνεται στο σύλλογό μας διαχρονικά.

Για τον προπονητή της επίσης, Λίβιου Πρεντοάικα είναι μεγάλη η επιτυχία και δείχνει το υψηλό προπονητικό του επίπεδο, που οδηγεί τα παιδιά μας όλο και πιο ψηλά.

Όλη η οικογένεια των ΣΑΡΙΣΩΝ απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στην Γεωργία Σπανού και εκφράζει την υπερηφάνια της για τα επιτεύγματά της. Συγχαίρει επίσης τον προπονητή της καθώς και την οικογένειά της για την αμέριστη συμπαράσταση που της επιδεικνύουν. Ευχόμαστε στο μέλλον και άλλα παιδιά του συλλόγου να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ