Ο.ΞΙ.Φ.: «Χάλκινο Μετάλλιο για τη Νεφέλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20»

Ολοκληρώθηκαν οι Αγωνιστικές Υποχρεώσεις των Ξιφομάχων του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας με το Χάλκινο Μετάλλιο της Νεφέλης Ρασπόπτση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην Αθήνα.

Η Νεφέλη επέστρεψε στις επιτυχίες και στο βάθρο και μάλιστα στην μεγαλύτερη από την ηλικιακή της κατηγορία κλείνοντας την χρονιά με ένα πλατύ χαμόγελο μαζί με τον Προπονητή της Νικόλαο Τσώκα. Άριστη εμφάνιση για την Χαρά Παυλίδου στην 5η θέση αλλά και για την 13χρονη Μαρίλια  Κέκελη στην 15η θέση και για την Τζωρτζίνα Καραστεργίου στην 26η θέση.

Στο ομαδικό η ομάδα του ΟΞΙΦ κατέκτησε την 4η θέση με τις Ρασπόπτση, Παυλίδου, Κέκελη και Καραστεργίου.

Στα αγόρια είχαμε την επιστροφή του Άγγελου Ρασπόπτση στις πίστες μετά από έναν σχεδόν χρόνο λόγω τραυματισμού και τα πήγε περίφημα στην 5η θέση.

Στο ομαδικό οι Ρασπόπτσης, Τσώκας, Κήμες και Ρούφας κατέκτησαν την 5η θέση.

Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο:

www.fencingworldwide.com/en/27007-2023/tournament/

Με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος ο Κόσμος της Ελληνικής Ξιφασκίας αποχαιρετά το Σπίτι του στο ΟΑΚΑ και κρατά τις αμέτρητες αναμνήσεις και την προσμονή για το Νέο Τόπο των Ονείρων μας.

Οι Πρωταθλητές μας Νικόλαος και Βασίλης Τσώκας θα δώσουν το παρόν, μετά από πρόσκληση του Αρίστων Παιανίας, στο TOP GREEK FENCERS στην Παιανία την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Ο.ΞΙ.Φ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ