Ο.ΞΙ.Φ.: «Ασημένιος ο Άγγελος στο Πανελλήνιο Εφήβων»

          Με το δεξί ξεκίνησαν οι ξιφομάχοι μας τις προσπάθειες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας από σήμερα έως και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Ο Άγγελος Ρασπόπτσης, πραγματικά, έπαιξε εκπληκτικό σπαθί στην πρεμιέρα και έφθασε στον Τελικό του ατομικού στο ξίφος μονομαχίας. Αν και προηγήθηκε 6-4, 1 λέπτό πριν την λήξη τελικά ηττήθηκε -6-7 από τον Θεοδωρόπουλο του Αρίστων Παιανίας και κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο (55 συμμετοχές)…

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αχιλλέα Μαυρομμάτη (7ος), τον Στυλιανό Κάτσινο (10ος), τον Άγγελο Αιβαλιώτη (11ος), τον Αλέξανδρο Μοσχίδη (14ος), τον Παντελή Ευθυμιάδη (19ος), τον Σταύρο Χατζηφωτιάδη (35ος), τον Στέφανο Γρηγοριάδη (40ος) και τον Δημήτρη Χρήστου (54ος). Πολλά Συγχαρητήρια στον Προπονητή Νικόλα Τσώκα και τον Συνοδό Χρήστο Κίζο για την άψογη δουλειά.

Το Σάββατο αγωνίζονται τα 11 Κορίτσια μας με επικεφαλής την περσινή Πρωταθλήτρια Αφροδίτη Ταρενίδου, ενώ ταυτόχρονα στον Μαραθώνα αγωνίζεται ο Σπαθίστας Γιώργος Σδήρος συνοδευόμενος από τον Πρωταθλητή μας Μιχάλη Σιάλτση.

Καλή Επιτυχία σε όλο το TEAM!

Από το Δ.Σ.

#StaySafe