«Οι Εγγραφές στον ΟΞΙΦ ξεκινάνε! Έλα στον Κόσμο των Πρωταθλητών!»

«Οι Εγγραφές στον ΟΞΙΦ ξεκινάνε! Έλα στον Κόσμο των Πρωταθλητών!»          

Το Δ.Σ. του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας ανακοινώνει την έναρξη των Εγγραφών και της Νέας Προπονητικής Αγωνιστικής Περιόδου.

Από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 17:00 -20:00 η Γραμματεία του Ομίλου είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί και να σας ξεναγήσει στο Καλύτερο και Ασφαλέστερο Προπονητικό Κέντρο στην Ελλάδα, το ΟΞΙΦ ΑΡΕΝΑ στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας. Περιηγηθείτε μέσω του: www.facebook.com/florinafencingclub

Τα Τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι τα εξής:

  • Βασική Παιγνιώδη Εκμάθηση Ηλικίας 6-8 ετών
  • Προαγωνιστικά Ηλικίας 9-12 ετών
  • Αγωνιστικά Ηλικίας +13 ετών

Για όλα τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του Σπαθιού οι προπονήσεις γνωριμίας έως 14 Σεπτεμβρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ. ΔΩΡΕΑΝ, επίσης, είναι και ο εξοπλισμός ξιφασκίας για τον 1ο χρόνο. Όλοι οι Νέοι Ξιφομάχοι θα λάβουν μέρος στο Χριστουγεννιάτικο Kids Cup 22-23 Δεκεμβρίου στο ΟΞΙΦ Αρένα.

Επίσης, το Δ.Σ. ανακοινώνει την Θεσμοθέτηση Μαθητικών Ετήσιων Υποτροφιών, μία για κάθε Δημοτικό Σχολείο της Φλώρινας. Η Επιλογή των Μαθητών – Μαθητριών θα γίνει σε συνεννόηση και την έγκριση της Δ/νσης Α/Θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Φλώρινας, τις Διευθύνσεις των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμναστών.

Η Προπονητική Ομάδα του ΟΞΙΦ και φέτος έχει την Τιμή να φιλοξενεί:

Για το Ξίφος Μονομαχίας τον Πέτρο Τσώκα Ομοσπονδιακό Προπονητή, Παναγιώτη Δούδο και τον Πρωταθλητή Νικόλαο Τσώκα (υπεύθυνο για το Προπονητικό Κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη – TFC HELEXPO).

Για το Ξίφος Ασκήσεως τον Στάθη Γεροσίδερη Συντονιστή Όπλου για την Βορ. Ελλάδα με βοηθό τον Πρωταθλητή Δημήτρη Δούδο.

Για την Σπάθη τον Βασίλη Καργκιοζίδη.

Περισσότερες πληροφορίες: 2385028600

ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!!!

Από το Δ.Σ.