Με τους Φλωρινιώτες αθλητές που θα συμμετέχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Τους αθλητές του Α.Ο.Φ., που θα εκπροσωπήσουν τη Φλώρινα και την Ελλάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στην πόλη Gangwon της Νότιας Κορέας, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους  – και ομοσπονδιακό προπονητή – κ. Χρήστο Τίτα, οι αθλητές Βασίλειος Ροσενλής, Αντώνιος Προδρομίδης, Χριστίνα Ρόζα, Ευάγγελος Αθανασίου και Ιωάννης Γεωργάκης, βρέθηκαν στο Δημαρχείο και δέχτηκαν από κοντά τα συγχαρητήρια του Δημάρχου για τη σπουδαία επιτυχία τους.

Ο κ. Γιαννάκης υπογράμμισε πως η συμμετοχή των νεαρών αθλητών σε ένα κορυφαίο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός αποτελεί τιμή για την ακριτική μας πόλη και μας γεμίζει υπερηφάνεια. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε πως η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους, προκειμένου να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι αθλητές, αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες και να επιδιώξουν τη μέγιστη δυνατή διάκριση.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας.