Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας τοξοβολίας «Lynx 2020» στη Φλώρινα

Με τον αγώνα ανοιχτού χώρου που έγινε την Κυριακή 23 Αυγούστου στη Φλώρινα, η ελληνική τοξοβολία επέστρεψε στη δράση μετά τη διακοπή από ολιγοήμερη διακοπή λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Στον αγώνα, ο Γιάννης Καισάριος του Παναθηναϊκού πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στο barebow των ανδρώνμε 579, βελτιώνοντας την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία κατά 26 πόντους.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Άρης Κορμπέτης (Κορύβαντες) με 553 ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Φλώρινας, βελτιώνοντας και αυτός την καλύτερη επίδοσή του με 558. Τρίτος ήταν ο Κωνσταντίνος Ελπασίδης (Κορύβαντες) με 550.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, η επίδοση που ξεχώρισε ήταν εκείνη του Χρήστου Νασούλα (ΣΚΟΑΑΠΘ) στα 25 μέτρα των παμπαίδων με 671, δύο μόλις πόντους κάτω από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας. Ο Κυριάκος Κροαζιέ (Προμηθέας), πρώτευσε στο σύνθετο τόξο ανδρών με 673 και στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ελευθερία Ελένη Βασιλειάδου της Ακαδημίας Τοξοβολίας με 613.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του αγώνα στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ www.archery.org.gr

Στο περιθώριο του αγώνα, η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας βράβευσε την σπουδαία Ευαγγελία Ψαρρά για την προσφορά της στην τοξοβολία και τις διακρίσεις που έχει πετύχει ως τώρα στην καριέρα της.

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Σταύρος Στάϊος, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και ο οποίος ευχήθηκε στην Ψάρρα να πάρει την πρόκριση και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Για περισσότερες πληροφορίες

https://www.facebook.com/HellenicArcheryFederation/

https://www.instagram.com/hellenic_archery_federation/

https://twitter.com/ArcheryHellenic