Ευχαριστήριο από τον ΑΟΦ προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Θα θέλαμε  να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη κο Κασαπίδη Γεωργιο, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Βόσδου Σωτήρη, τον Δ/ντη Δ.Τ.Υ. ΠΕ Φλώρινας κο Πηλείδη Παντελή, για όλες τις συντονισμένες ενέργειες τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν, ώστε ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας να προμηθευτεί ένα ολοκαίνουργιο SNOWMOBILE YAMAHA

Η ενεργή τους συμμετοχή, συμβάλλει τα μέγιστα, αφενός στην αρτιότερη διεξαγωγή των συστηματικών προπονήσεων των αθλητών μας κι αφετέρου, στην γενικότερη ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας. Συν τοις άλλοις, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως η κατοχή ενός τέτοιου μηχανήματος δίνει την δυνατότητα στον σύλλογο να λειτουργεί ανεξάρτητα, προάγοντας τις αξίες του  αθλητισμού, καθώς επίσης και την καλλιέργεια του πρωταθλητισμού με διεθνή  πρότυπα ευρωπαϊκών συλλόγων χιονοδρομίας

*Αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία για την βιωσιμότητα του συλλόγου και του αθλήματος. Απαραίτητο για την πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σκι δρόμων αντοχής σε δασικές διαδρομές.

* Η χρήση τέτοιων μηχανημάτων είναι ευρέως διαδεδομένη σ’ όλο τον κόσμο, καθώς εξυπηρετεί στην γρήγορη και εύκολη μετακίνηση στελεχών και προπονητών, κατά την διάρκεια αγώνων και προπονήσεων. Με αλλά λογια, συμβάλει στην άμεση πρόσβαση σε δύσβατα χιονισμένα σημεία για την αντιμετώπιση και μεταφορά τραυματιών  ή και στην διάσωση σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

* Αποτελεί την οικονομικότερη λύση για το γρήγορο πάτημα (σε συνδυασμό με την κατασκευή πατήματος χιονιού, δωρεάς από την Οικ Ρόζα) σε χαμηλή χιόνωση.

* Δίνει την δυνατότητα να γίνουν με πολύ μεγάλη ευκολία αγώνες χιονοδρομίας, -ακόμα και μέσα στην πόλη- χωρίς την αναγκαιότητα χρήσης μεγάλων μηχανημάτων πατήματος χιονιού (LA TRACK).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά  ενός τέτοιου μηχανήματος αποτελεί μία σημαντική επένδυση της Περιφερειακής Ενότητας του Νομού Φλώρινας, όχι μόνο για τις επόμενες γενιές αθλητών -που θα έχουν την δυνατότητα ποιοτικότερης προπόνησης- αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη  προκύψει στην περιοχή.

ΤΟ Δ.Σ