Βόλεϊ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. “Αριστέας”, το οποίο συνεδρίασε την Τρίτη 2 Ιουλίου για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση, η οποία είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κατσουπάκης Αναστάσιος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κάγκα Παρασκευή

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Γκώτης Αθανάσιος

ΤΑΜΙΑΣ : Βεράνης Γεώργιος

ΜΕΛΟΣ (ΕΦΟΡΟΣ) : Στρατάκης Διονύσιος

ΜΕΛΟΣ (ΕΦΟΡΟΣ) : Σαββαΐδου Ελισσάβετ

ΜΕΛΟΣ (ΕΦΟΡΟΣ) : Παπαδοπούλου Άννα

ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΗ : Εξάρχου Ευανθία

ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΗ : Μαρκόπουλος Ανέστης

Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσει ο σύλλογος να διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Αμυνταίου και στις ηλικιακές κατηγορίες της  Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Με μπάρμπεκιου έκλεισε η χρονιά…

Μετά από μια γεμάτη χρονιά, με παρουσία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες πρωταθλημάτων τις ΕΣΠΕΜ, Ο πρόεδρος του Αριστέα κ. Αναστάσιος Κατσουπάκης, έριξε την αυλαία με μια όμορφη εκδήλωση.

Μέσα σε άκρως οικογενειακό κλίμα  η διοίκηση του συλλόγου προσέφερε μπάρμπεκιου σε παιδιά και γονείς, στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Προφήτη Ηλία, στην Τ.Κ. Πελαργού.

Ο κ. Κατσουπάκης, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές τις αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, εξήρε τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητριών και κυρίως το ήθος που επέδειξαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τ.Κ. Πελαργού κ. Ιάκωβο Σαββίδη για τη φιλοξενία.