Σε μία ακόμα διοργάνωση τα παιδιά των ακαδημιών μας έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και εκπροσώπησαν επάξια τις Σάρισες Φλώρινας.
Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (K13) έγινε στην Καβάλα το Σάββατο 28/2/2026. Αφορούσε τις γεωγραφικές περιοχές Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο και Θεσσαλία. Πήραν μέρος 54 παιδιά από 14 συλλόγους των περιοχών αυτών. Οι Σάρισες συμμετείχαν με 2 κορίτσια. Την 11χρονη Φανή Μητροπούλου και την 10χρονη Ραφαηλία Εμμανουηλίδου. Τις αθλήτριές μας συνόδευε ο προπονητής Στέφανος Αμπελακιώτης.
Τα κορίτσια μας, παρόλο που ήταν μικρότερα της κατηγορίας, τα πήγαν περίφημα. Η Ραφαηλία βγήκε 5η και η Φανή 6η. Και οι δύο προκρίθηκαν για τους τελικούς της κατηγορίας. Τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!
Sarises Victa!!!




