Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για τις διακρίσεις σωματείων και αθλητών

Δεν έχουν τέλος οι διακρίσεις σωματείων και αθλητών της Φλώρινας σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που καταδεικνύει το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών και την συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται στα σωματεία μας.

Από τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς:

Την Γυμναστική Ένωση Φλώρινας που αναδείχτηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καλύτερος επαρχιακός σύλλογος στην Ελλάδα στο άθλημα της ξιφασκίας, κατακτώντας την 5η θέση ανάμεσα σε 46 σωματεία.

Τον αθλητή του ΟΞΙΦ Βασίλη Τσώκα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας U17.

Την αθλήτρια του ΑΘΛΟΣ Αντωνία Κροκαροπούλου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία της σε Διεθνή Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής επιπέδου 3.

Τον αθλητή του ΑΘΛΟΣ Ηλία Μούλελη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία του σε Διεθνή Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής επιπέδου 3.

Την αθλήτρια του ΟΞΙΦ Νεφέλη Ρασπόπτση για την κατάκτηση της 34ης θέσης ανάμεσα σε 337 αθλήτριες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17.

Τους αθλητές του ΟΞΙΦ Βασίλη Τσώκα και Αδάμ Ζαραβέλη για την κατάκτηση της 12ης θέσης με την εθνική ομάδα στο ομαδικό εφήβων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου U17.

Την αθλήτρια της ΓΕΦ Καλλιρόη Ναΐδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία εφήβων/νεανίδων του Ξίφους Ασκήσεως στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων.

Την αθλήτρια της ΓΕΦ Αντιγόνη Δούμτση για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία εφήβων/νεανίδων του Ξίφους Ασκήσεως στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων.

Την αθλήτρια της ΓΕΦ Αγγελίνα Γλούφτση για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία παμπαίδων/παγκορασίδων του Ξίφους Ασκήσεως στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων.

Τον αθλητή της ΓΕΦ Γιώργο Στρέζο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία ανάπτυξης (U10) του Ξίφους Ασκήσεως στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων.

Την αθλήτρια της ΓΕΦ Αργυρώ Κοΐμτζίδου για την κατάκτηση της 3ης θέσης του Ξίφους Μονομαχίας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών.

Την αθλήτρια του ΑΟΦ Ερμιόνη Παπούλια για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θερινού διάθλου με τρέξιμο.

Την αθλήτρια του ΑΟΦ Ερμιόνη Παπούλια για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία της στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερ Σκι.

Την αθλήτρια του ΑΟΦ Χριστίνα Ρόζα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία της στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερ Σκι.

Την αθλήτρια του ΑΟΦ Μαρία Δούκα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία της στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερ Σκι.

Την αθλήτρια του ΑΟΦ Παρασκευή Λαδοπούλου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία της στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερ Σκι.

Την αθλήτρια του ΑΟΦ Ευαγγελία Κόλτση για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία της στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερ Σκι.

Την αθλήτρια του ΑΟΦ Νεφέλη Τίτα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία της στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερ Σκι.

Τους αθλητές και αθλήτριες της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας για την κατάκτηση μεταλλίων σε Αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου στην Κατερίνη:

  • Βοσδίκη Δέσποινα (χρυσό μετάλλιο)
  • Βοσδίκη Σωτήριο (χρυσό μετάλλιο)
  • Κατσούτα Σοφία (χρυσό μετάλλιο)
  • Αναστασοπούλου Ρία (χρυσό μετάλλιο)
  • Μάργαρη Χρήστο (χρυσό μετάλλιο))
  • Γκλλάφτσε Σοφία (χρυσό μετάλλιο)
  • Οικονόμου Ισιδώρα (αργυρό μετάλλιο)
  • Μάργαρη Κωνσταντίνο (αργυρό μετάλλιο)
  • Αλευρίδου Ελένη (χάλκινο μετάλλιο)
  • Γεωργίου Σταύρο (χάλκινο μετάλλιο)

Την αθλήτρια Φωτεινή Ζούρου της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον αγώνα του αγωνιστικού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Τον οδηγό αυτοκινήτων Τάσο Χατζηχρήστο και την ομάδα του για την κατάκτηση της 1ης, της 3ης και της 4ης θέσης, σε αντίστοιχες κατηγορίες, στην 18η Ανάβαση Ομαλού Χανίων, αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Τον αθλητή Νικήτα Γιορανίδη, με καταγωγή από τη Φλώρινα, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που διεξήχθη στο Βόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ