Η Γεωπονική σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Τένεδο για την 4η Περιοδική Συνάντηση του NATMed Prima Project

Στις 1 και 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 4η Περιοδική συνάντηση στα πλαίσια του έργου Horizon Prima του προγράμματος NATMed στην Τένεδο με τη συμμετοχή των εταίρων των 5 χωρών της Μεσογείου (Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία και Αλγερία.).

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι εταίροι στις δράσεις του NATMed «Λύσεις με φυσικά σε υφιστάμενες υποδομές για την ανθεκτική διαχείριση των υδάτων στη Μεσόγειο». Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την περιοχή παρέμβασης στο νησί της Τενέδου, να ενημερωθούν για τις δράσεις των κάθε εταίρων και να συζητήσουν τα επόμενα βήματα του προγράμματος.

Ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου και επιστημονικός υπεύθυνος του έργου κ. Βασίλειος Άμπας, παρουσίασε την μέχρι τώρα πρόοδο του έργου, καθώς και τα επόμενα βήματα που πρόκειται να γίνουν στο πλαίσιο διαχείρισης του καλαμιώνα της λίμνης Χειμαδίτιδας, που είναι και το αντικείμενο της μελέτης της Ελληνικής περίπτωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ