Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των Σαρισών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/10/2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας ο καθιερωμένος Αγιασμός των ΣΑΡΙΣΩΝ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Κων/νος Ρόζας. Ευχετήρια επιστολή απέστειλε η Βουλεύτρια Φλώρινας της Νέας Αριστεράς κ. Θεοπίστη Πέρκα. Όλοι, αφού στάθηκαν στην επιτυχημένη παρουσία των Σαρισών στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λυγούρας Γεώργιος μιλώντας στους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στη λειτουργία των ΣΑΡΙΣΩΝ, ευχαρίστησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους χορηγούς για την υποστήριξη και έθεσε τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την ευλογία του Θεού ξεκινάμε και φέτος δυνατά δίνοντας την υπόσχεση πως θα έχουμε μία αγωνιστική παρουσία θετική με πολλές επιτυχίες και ατομικές και ομαδικές.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και καλούς αγώνες!!!

Το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ