ΑΟΦ: Πρωταθλήτρια ξανά η Ερμιόνη Παπούλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θερινού διάθλου με τρέξιμο

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα (σε όλα τα επίπεδα  οργανωτικά-συμμετοχών) έλαβαν μέρος 38 μικροί αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ). Ο αγώνας με την ονομασία Πανελλήνιο πρωτάθλημα θερινού διάθλου με τρέξιμο ( συνδυασμός τρέξιμο με σκοποβολή), έλαβε χώρα στις 12 & 13/10/2024 στο άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας με άψογους διοργανωτές τον ΕΟΣ Νάουσας και την ΕΟΧΑ.

Όλοι οι αθλητές του ΑΟΦ, από τον πιο μικρό (γενν 2018 ) μέχρι τον πιο μεγάλο, αγωνιστήκαν και χαρήκαν μια σπουδαία διοργάνωση, μια γιορτή του αθλητισμού, στην οποία πραγματικά όλοι ήταν νικητές!

Το ψηλότερο  βάθρο των νικητών μονοπώλησε για άλλη μια φορά η πανκορασίδα αθλήτριά μας Ερμιόνη Παπούλια, δείχνοντάς μας ότι με τον εξαιρετικό χαρακτήρα που διαθέτει, με την αγάπη και την αυστηρή προσήλωση της στο άθλημα, θα μας ‘χαρίσει’  στο μέλλον σπουδαίες διακρίσεις.

Συμμετοχές ΑΟΦ: ΓΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ-ΚΟΛΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΒΙΤΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΛΑΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΤΣΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ-ΑΣΑΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΜΥΡΤΩ-ΧΑΤΖΗ ΑΘΗΝΑ-ΒΛΑΧΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΟΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ-ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ-ΚΟΛΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ-ΤΣΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΝΑΣ-ΜΗΣΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΡΟΖΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΑΡΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΣΟΥΜΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΠΕΤΡΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΕΛΕΑΝΑ-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ-ΜΗΣΣΙΟΥ ΕΜΕΛΕΙΑ-ΔΕΛΚΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΒΛΑΧΟΥ ΧΡΥΣΗ-ΒΑΡΑΔΙΝΗ ΜΑΡΙΝΑ-ΤΖΙΩΓΚΑ ΑΛΙΚΗ-ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ-ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΘΩΜΑΙΔΑ-ΚΟΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ-ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους.

Για τα official results : wintersports.gr

Από  το Δ.Σ ΑΟΦ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ