Καλύτερος επαρχιακός σύλλογος στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη φορά η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Πανελλήνιας βαθμολογίας για την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την κατάκτηση της 5ης θέσης ανάμεσα σε 46 σωματεία απ όλη την Ελλάδα. Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας για άλλη μια χρονιά ανέβασε την πόλη μας ψηλά, ανάμεσα στα 5 καλύτερα σωματεία της Ελλάδας, αλλά και στέφθηκε για άλλη μια χρονιά Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!

Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις. Δεν μπορούμε φυσικά να κρύψουμε την χαρά μας καθώς πετύχαμε τον Κύριο σκοπό μας, να παραμείνουμε ανάμεσα στους κορυφαίους, αλλά πάντα με ήθος και κύριο μέλημα την δημιουργία αθλητών με «Καλό χαρακτήρα», παρά σκέτο «πρωταθλητές»!

Δεν ξεχνάμε ποτέ όλους εσάς που βρίσκεστε δίπλα μας και μας στηρίζετε καθημερινά. Αθλητές, γονείς, προπονητές, διοικητικά μέλη, τοπικές επιχειρήσεις, τον  Δήμο Φλώρινας και το κ. Βασίλη Γιαννάκη  την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Τάσκα και τον ΟΕΝΕΦ με τον κ. Κ. Φιλιππίδη ! Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τίποτα. Ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ