Την Κυριακή 20/10 το Drosopigi Race XCP/XCC/XCO Classics 2024

O Σ.Ο.Χ. Φλώρινας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας διοργανώνουν το Drosopigi Race XCP/XCC/XCO Classics 2024 την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη της ποδηλασίας του ορεινού αθλητισμού-τουρισμού αλλά και την ανάδειξη των ορεινών όγκων της περιοχής μας η διοργάνωση περιλαμβάνει 7 συνολικά αγώνες που  θα διεξαχθούν στους ορεινούς όγκους του Βιτσίου – Δροσοπηγής και της Τριανταφυλλιάς.

Ο αγώνας XCO/XCC Classics απευθύνεται μόνο σε παιδιά με ενεργό αθλητικό δελτίο στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και αφορά τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων (U17), Παμπαίδων – Παγκορασίδων(U15), Μίνι Μεγάλα Α-Κ (U13), Μίνι Μικρά Α-Κ (U11) καθώς και Super MINI, ενώ ο  αγώνας XCP Classics απευθύνεται σε ελεύθερα αθλούμενους ποδηλάτες άνω των 19 ετών.

Οι αγώνες θα γίνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, με εκκίνηση και τερματισμό το Δ.Δ Δροσοπηγής και στον παρακάτω χάρτη, παρουσιάζεται η διαδρομή του αγώνα.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε από κοντά τον αγώνα καθώς και να στηρίξετε τις προσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητών απολαμβάνοντας το μαγευτικό φθινοπωρινό  τοπίο της Δροσοπηγής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση στο www.drosopigirace.gr ή στο Facebook DrosopigiRace.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ