Ευχαριστήριο της ΕΠΣ Φλώρινας για τη στήριξη της δράσης “UEFA GRASSROOTS 2024” (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 28/9/2024 στο “Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο” στις Πρέσπες η εκδήλωση/δράση “UEFA GRASSROOTS 2024” για αγόρια και κορίτσια με αναπηρία υπό την αιγίδα της UEFA και της ΕΠΟ.

Η ΕΠΣ Φλώρινας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει εγκάρδια για την υποστήριξη στη διοργάνωση της δράσης: την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τον Δήμο Πρεσπών και τον Δήμο Φλώρινας, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης: τις εταιρείες “ΜΠΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ”, “GAIGANIS Travel”, “ΟΥΛΙΑΡΗΣ Καύσιμα & Βιοκαύσιμα Ο.Ε.”, τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ & ΠΑΕ ΑΕΚ για τη χορηγία αθλητικών ειδών αλλά και τα: ΚΔΑΠ ΑμεΑ “ΠΡΟΣΒΑΣΗ”, ΚΔΑΠ ΑμεΑ “ΕΝ ΕΡΓΩ”, ΚΔΑΠ ΑμεΑ “ΠΡΟΣΒΑΣΗ” Περαίας και ΚΔΑΠ ΑμεΑ Δήμου Φλώρινας για τη συμμετοχή τους. Τέλος ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για τη δημοσιογραφική κάλυψη.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να έρθουν τα παιδιά ΑμεΑ σε επαφή με το άθλημα του ποδοσφαίρου, να παίξουν, να χαρούν, να γελάσουν και να αισθανθούν το ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπου δεν χωράνε αποκλεισμοί και όλοι και όλες μπορούν να συμμετέχουν.

Δείτε σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ