Προκήρυξη Π.Μ.Σ. «Δημιουργική Γραφή»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Π.Μ.Σ. «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών) καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να υποβάλουν αίτηση έως και 22 Σεπτεμβρίου 2024 για την κάλυψη συνολικά διακοσίων σαράντα (240) θέσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στις Επιστήμες της Αγωγής (Education Studies) με τις εξής ειδικεύσεις:

Δημιουργική Γραφή και Λογοτεχνική Συγγραφή/Creative Writing and Literature writing.

Δημιουργική Γραφή και Εκπαίδευση/Creative Writing and Education.

Δημιουργική Γραφή και Κινηματογραφική – Τηλεοπτική Συγγραφή/Creative Writing and Screenwriting.

Ιστορία και Συγγραφή της Ποντιακής Λογοτεχνίας/History and Writing of Pontic Literature

Ο ετήσιος αριθμός των εισακτέων στο Π.Μ.Σ. ορίζεται σε διακόσια σαράντα (240), εξήντα (60) ανά Κατεύθυνση –δύο (2) Τμήματα ανά Κατεύθυνση, μεταπτυχιακούς/-ες φοιτητές/-τριες.

Το Π.Μ.Σ. παρέχεται από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η παρακολούθηση μαθημάτων γίνεται εξ αποστάσεως. Για τη λειτουργία του Π.Μ.Σ. στην Εξ’ Αποστάσεως διδασκαλία, θα χρησιμοποιηθεί η υποδομή του νέου Ολοκληρωμένου συστήματος δημιουργίας και διαχείρισης Ψηφιακών Μαθημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, https://elearning.uowm.gr/. Η νέα πλατφόρμα Elearning Moodle, είναι σχεδιασμένη κατάλληλα και παρέχει πλήθος εργαλείων ώστε να υποστηρίζει την οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την παροχή υπηρεσιών σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.  

https://cw.uowm.gr/prokiryksi-pms-dimiourgiki-grafi/?fbclid=IwY2xjawFZb3dleHRuA2FlbQIxMQABHbfbfAC_TGS7OueVyForccMzMhC3WzpaJx8wNXwOBg1311KkdidRwr3d6w_aem_PYZPAvhJNe5WG0sRYcaV3A 

Πληροφορίες: https://cw.uowm.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ