50 χρόνια ΠΑΣΟΚ

Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του Πανελλήνιου σοσιαλιστικού κινήματος, από τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

Ενός κινήματος που με την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη αγκάλιασε όλους τους Έλληνες και χάραξε τον δρόμο προς την κοινωνική δικαιοσύνη, την λαϊκή κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία.

Τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο και πως είναι ένα φάντασμα του εαυτού του.

Διαψεύστηκαν όμως γιατί η ίδια η δημοκρατία σήμερα μας δείχνει πως μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι το κίνημα που θα ξανά ενώσει όλες τις δημοκρατικές-προοδευτικές δυνάμεις και θα ξανά φέρει την χώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία σαν ισότιμο μέλος.

Η σταθερή εκλογική άνοδος του ΠΑΣΟΚ οφείλεται στην ανάγκη του Έλληνα να ξανά αποκτήσει την χαμένη του αξιοπρέπεια, την εθνική και οικονομική ανεξαρτησία που δεν μπόρεσε να του δώσει καμία κυβέρνηση των τελευταίων ετών και γίνεται ξεκάθαρο πως η συνέπεια και η σοβαρότητα που έδειξε το ΠΑΣΟΚ αυτά τα χρόνια με την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά και στην συνέχεια με τον σημερινό πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος κατάφερε οχι μόνο να διασφαλίσει την πολιτική αυτονομία και να διπλασιάσει τα ποσοστά του κινήματος αλλά και να δώσει έναν σταθερό σοσιαλδημοκρατικό βηματισμό που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη νίκη το ΠΑΣΟΚ αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Στάιος Ευάγγελος

Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ