Συγχαρητήριες ευχές της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024

Η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων μαθητών και μαθητριών έλαβε τέλος με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που είδατε να ανταμείβονται οι κόποι σας και καταφέρατε να περάσετε το κατώφλι των πανεπιστημιακών σχολών, αποτέλεσμα μιας μακράς και κοπιώδους προσπάθειας.

Επίσης, συγχαρητήρια στους γονείς και στους καθηγητές σας που χαίρονται για την επιτυχία σας και που συνέδραμαν καθοριστικά σε αυτήν. Ευχόμαστε σε όλους η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας. Να έχετε καλές σπουδές και να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνετε χρήσιμοι, άξιοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Παράλληλα ευχόμαστε καλή συνέχεια σε σας που τα αποτελέσματα δεν ικανοποίησαν τους στόχους σας. Να θυμάστε ότι ένα ατυχές αποτέλεσμα μπορεί να είναι μαζί και μια ευκαιρία, αρκεί να μη χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μην σταματήσετε να παλεύετε για τα όνειρά σας.

Με εκτίμηση

Ο Αν. Διευθυντής της ΔΔΕ Φλώρινας

Ζαχαρίας Τόνας