O Υφυπουργός Υγείας Δημήτριος Βαρτζόπουλος επισκέφθηκε τη Φλώρινα

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 παραβρέθηκε στη Φλώρινα ο Υφυπουργός Υγείας κος Βαρτζόπουλος Δημήτριος

Συνοδευόμενος από τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ κο Μπογιατζίδη Παναγιώτη, τον βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας κο Παπασωτηρίου Σταύρο, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κο Ευαγγέλου Νίκο και μέλη της ΔΕΕΠ και τον γενικό συντονιστή οργανώσεων ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Στέργιο Αδάμ ξεκίνησε τις επισκέψεις του από το πολυιατρείο Λευκώνας παρουσία και του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Πρεσπών κου Κακαράντζα Νίκου.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πρεσπών κο Στεργίου Γιώργο, αλλά και με παλιά στελέχη της παράταξης συζητώντας για τα προβλήματα της περιοχής και τις ενέργειες για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Έπειτα ο κος Βαρτζόπουλος με τον κο Παπασωτηρίου και τον κο Ευαγγέλου και τα μέλη της ΔΕΕΠ συναντήθηκαν με παλιά στελέχη της παράταξης στη Φλώρινα συζητώντας για προβλήματα που απασχολούν την Π.Ε. Φλώρινας και έγινε διάλογος για αλλαγές που μπορούν να επέλθουν για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της περιοχής.

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κου Γιαννάκη Βασίλη. Εκεί τέθηκε η οργάνωση, ο προγραμματισμός και ο συντονισμός των τελευταίων ημερών προς τις εκλογές της 9ης Ιουνίου αλλά και η σημασία της μεγάλης συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κος Βαρτζόπουλος ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του στο Αμύνταιο με τη ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου και παλιά στελέχη και με την παρουσία  του Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φλώρινας κου Τασκα Αθανάσιου. Ο χαρακτήρας και αυτής της συνάντησης ήταν περί των επερχόμενων εκλογών.

Με την ενότητα και την αλληλοβοήθεια επεσήμανε ότι κερδίζονται οι μάχες και ότι και σε αυτή τη μάχη για την 9η Ιουνίου ενωμένοι όλοι θα την κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της ενότητας, της ομόνοιας, της σταθερότητας

Για το Γραφείο Τύπου της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Φλώρινας

Η υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και ΜΜΕ

Τσουμίτα Μαρία