Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αθανασίου Ίνδου

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Αθανάσιο Ίνδο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Αθανάσιος Ίνδος γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1995 και μεγάλωσε στο Μεσοχώρι. Είναι γιός του Φώτη Ίνδου και της Αναστασίας Πανά.

Το 2020 παντρεύτηκε τη Βαλίνα Λουκά, ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη λογιστικού γραφείου, μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Ιάσονα, 2 ετών, και την Ισμήνη, 8 μηνών. Έκτοτε κατοικούν μόνιμα στην πόλη της Φλώρινας.

Υπηρέτησε για 3 χρόνια (2017-2020) ως οπλίτης βραχείας ανακατάταξης (ΟΒΑ) στην Αλεξανδρούπολη με την ειδικότητα πλήρωμα άρματος.

Είναι κάτοχος πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα και διαθέτει ιδιωτικό ασφαλιστικό γραφείο στην πόλη της Φλώρινας.

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Δ.ΙΕΚ με ειδικότητα  «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας» και εργάζεται, παράλληλα, ως βοηθός λογιστή.

Με διάθεση για προσφορά και χαμόγελο και λόγω της καθημερινής του συνεργασίας με τους πολίτες της Φλώρινας, αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να συμβάλει στη δημιουργία ενός Δήμου που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.