Με τους συμβασιούχους εργαζομένους του Δήμου Φλώρινας, συναντήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ν. Αλεξιάδης και Δ. Λουκάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με τους συμβασιούχους εργαζομένους του Δήμου Φλώρινας, συναντήθηκαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Αλεξιάδης και Δημήτρης Λουκάς. Παρών στη συνάντηση ήταν επίσης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, κ. Κωνσταντίνος Σιάκος.

 

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας, έγινε στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που είχαν προκηρύξει οι συμβασιούχοι- εργαζόμενοι του Δήμου στους τομείς καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και κοιμητηρίων.

Κατά τη διάρκεια της, συζητήθηκαν τα αιτήματα των συμβασιούχων σχετικά με την συνέχιση της εργασίας τους στον Δήμο, αλλά και την αλλαγή του σημερινού καθεστώτος ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί από την κεντρική εξουσία.

Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους, αναφέροντας ότι τόσο η Δημοτική αρχή, όσο και ο ίδιος ο Δήμαρχος, Γιάννης Βοσκόπουλος, είναι στο πλευρό τους, ώστε να διασφαλιστούν θέσεις εργασίας για τους συνδημότες μας στις μέρες μας, όπου τα ποσοστά ανεργίας είναι υψηλά, αλλά και για να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό του Δήμου Φλώρινας.