Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Φλώρινας στο Βελβεντό

Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Φλώρινας στο Βελβεντό στις 18-4-2017

 

Οι παλιοί δεσμοί της χορωδίας μας με τη χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Βελβεντού συνεχίζονται.

Ήταν προσκεκλημένη και αυτή τη φορά η χορωδία μας απ’ το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Βελβεντού και συγκεκριμένα από το Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Κοσμαντόπουλο, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις, φιλικές και πολιτικές, με το Δήμαρχό μας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία, σε μια φανταστική τοποθεσία του πανέμορφου Βελβεντού. Όλες οι χορωδίας που συμμετείχαν απέδωσαν άψογα το πρόγραμμά τους. Η χορωδίας μας παρουσίασε ένα πρόγραμμα άνευ προηγουμένου και κατενθουσίασε τους παρευρισκομένους. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν σαν να επρόκειτο για οικογενειακό γλέντι.

Τόσο ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κοσμαντόπουλος, η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. κ. Ελευεθερία Θεοχαροπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. Δήμου Βελβεντού, ανταποκρίθηκαν άριστα στην όλη εκδήλωση.

Το Δ.Σ. της χορωδίας, οι χορωδοί, οι μουσικοί (εκτελεστές μουσικών οργάνων) και ο μαέστρος συγχαίρουν και ευχαριστούν όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός –σημειώνει ο μαέστρος κ. Δημοσθένης Μούσιος- ότι η ορχήστρα αποτελούμενη από τους (κατά αλφαβητική σειρά):

Αβραμίδη Στέλιο,                   κιθάρα

Βασιλειάδη Φάνη,                  μαντολίνο

Βέρτκα Γεώργιο,                   ακορντεόν

Καραμπέτσο Ευάγγελο,       κιθάρα

Κιατύπη Ευάγγελο,               κιθάρα

Μπογδάνη Κων/νο,               μαντολίνο

Μούσιο Μίμη,                         αρμόνιο

εκτέλεσε με άριστη απόδοση το πρόγραμμά της. «Συγχαρητήρια».

Κ. Δήμαρχε Αθανάσιε Κοσμαντόπουλε, κ. Ελευθερία Θεοχαροπούλου, αγαπητοί Σύμβουλοι του Δ.Σ. σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε. Καλή αντάμωση προσεχώς στη Φλώρινα

 

‘’Χριστός Ανέστη’’

Για το Δ.Σ. της Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η.

Δήμου Φλώρινας

Η Γραμματέας

Ελένη Κλημεντίδου