Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου

Με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας συναντήθηκε την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Παπούλκας, η Αντιπρόεδρος, κ. Κατερίνα Σταύρου, και η ταμίας του συλλόγου, κ. Σοφία Νάση.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο του Γυμνασίου για τη βελτίωση των υποδομών της σχολικής μονάδας, καθώς και η κατάθεση προτάσεων για την επίτευξη της βέλτιστης λειτουργίας του.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου ότι, σύντομα με την ολοκλήρωση των διαγωνισμών, θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες, ενώ με την ολοκλήρωση των Μελετών ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών μονάδων θα μπορέσουν να γίνουν σημαντικότερες βελτιώσεις σε όλα τα σχολικά κτίρια. Προτεραιότητά μας, είπε, είναι η εκπαίδευση και η διασφάλιση εξαιρετικών συνθηκών μάθησης σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας.