Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΧΟΒΙΤΩΝ

Ο φετινός Χριστουγεννιάτικος χορός του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Προφήτης Ηλίας» έγινε στην ανακαινισμένη αίθουσα στου Πολιτιστικού Κέντρου Λεχόβου.

Η αίθουσα ουσιαστικά έγινε διπλάσια μετά τις εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης και έτσι μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις εκδηλώσεις των κατοίκων του Λεχόβου. Στην ανακαίνιση το ξεκίνημα έκανε ο Δήμος Αμυνταίου με την παροχή των υλικών, ενώ προσφορές Λεχοβιτών και εθελοντική εργασία συμπλήρωσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, μαζί με τις ευχές του στους παραβρισκόμενους, ανέφερε «Χαίρομαι που βρισκόμαστε στην ανακαινισμένη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Λεχόβου. Είχα δεσμευτεί προεκλογικά στους κατοίκους ότι θα φτιάχναμε την αίθουσα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που τα καταφέραμε πριν ολοκληρωθεί ένας χρόνος θητείας. Ήταν μία κοινή προσπάθεια του Δήμου Αμυνταίου και των Λεχοβιτών και θέλω να τιμήσω και να συγχαρώ όλους όσους έκαναν προσφορές και εργάστηκαν εθελοντικά για την αποπεράτωση αυτής της καταπληκτικής αίθουσας.»

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου