Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας την 1.1.2018

ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο κ. Μπίρος ανακοίνωσε την χρηματοδότηση ενός πολυχώρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας την 1.1.2018. η τεράστια αίθουσα «Χρυσοχοϊδης» ήταν γεμάτη και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήρθαν και  έφυγαν άπρακτοι γιατί έγκαιρα δεν πρόβλεψαν μια θέση.

Παραβρέθηκαν οι δύο βουλευτές της ΠΕ Φλώρινας Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φλώρινας Νίκος Μουρατίδης.

Τιμώμενα πρόσωπα στα οποία έγινε ειδική αναφορά για την προσφορά τους στον ποντιακό ελληνισμό ήταν ο καθηγητής καρδιολογίας Γιώργος

Παρχαρίδης και ο καθηγητής του ΠΔΜ Κώστας Φωτιάδης.

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου που παρά την οικονομική κρίση δημιούργησε αδιαχώρητο στην αίθουσα. Οι κύκλοι του χορού έφταναν πολλές φορές τους 6 και 7 και το κέφι φυσικά κράτησε, για όσους άντεξαν, μέχρι τις 6 το πρωί.

Αξίζει να επισημάνουμε πως ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση της κατασκευής μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με το ποσό των 180.000 ευρώ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δραστηριότητες της Ε.Λ.Φλώρινας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την πλούσια δραστηριότητα του συλλόγου, τον πλουραλισμό της αφού στο υπάρχον κτίριο στεγάζονται 5 τοπικοί σύλλογοι και πραγματοποιούν σημαντικές κοινές εκδηλώσεις.

Μπάμπης Θ. Τριανταφυλλίδης

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από το χορό: