Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ – Πανηγύρι Παραδοσιακών Χορών του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»

Το Τμήμα Εθνογραφίας & Χορού του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά, Παιδικό Φεστιβάλ – Πανηγύρι Παραδοσιακών Χορών, την Πέμπτη  31 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν παιδικά χορευτικά συγκροτήματα από διάφορους συλλόγους της Ελλάδας καθώς και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υπό τους ήχους της ορχήστρας του Γιώργου Τσαμπάζη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρέλαση των χορευτικών τμημάτων με αφετηρία και τερματισμό τον αύλειο χώρο του Συλλόγου και διαδρομή από τη γέφυρα του Αριστοτέλη και κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα ενώ η επιστροφή έγινε από τον κεντρικό δρόμο της πόλης την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Ακολούθησε η εξαιρετική εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων όλων των Συλλόγων. Στη λήξη των εμφανίσεων οι μικροί χορευτές του παιδικού τμήματος κατευθύνθηκαν χορεύοντας προς τον κόσμο παίρνοντάς τους από το χέρι για να χορέψουν όλοι μαζί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το γλέντι με πολύ κέφι και διασκέδαση και διάρκεια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.