Με επιτυχία παρουσιάστηκε το πρόγραμμα μαθητικών και εκπαιδευτικών εκδρομών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Με επιτυχία παρουσιάστηκε το πρόγραμμα μαθητικών και εκπαιδευτικών εκδρομών από το Επιμελητήριο Φλώρινας και την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας. Καθοριστική η συμμετοχή της Φιλολόγου κ. Χριστίνας Καραγιάννη η οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε ένα πραγματικό αριστούργημα , το πρώτο παραμύθι που έχει γραφτεί για την Φλώρινα, το οποίο κάνει αναφορά και συνδυάζει αρμονικά τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής , το κλίμα της περιοχής, τα τοπικά προϊόντα και αναδεικνύει τα σημεία αναφοράς του τόπου μας με έναν μοναδικό τρόπο. Τίτλος του παραμυθιού : ” Η μάγισσα Τσούσκα και το χιόνι”.

Το Επιμελητήριο με την Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας την οποία εκπροσώπησε ο ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Κάγκας Μιχάλης, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού , τις μεγάλες εκπτώσεις των ξενοδοχείων και των χώρων εστίασης της Π.Ε. Φλώρινας .
Όλα αυτά σε ηλεκτρονική μορφή καλώντας όλα τα σχολεία να επισκεφτούν το νομό Φλώρινας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν : Η εταιρία προστασίας  Πρεσπών, Ο φορέας διαχείρισης  Πρεσπών, και οι Δήμοι της Π.Ε. Φλώρινας, καθώς και όλες οι μεταποιητικές επιχειρήσεις του νομού Φλώρινας. Από την επόμενη βδομάδα όλο το πρόγραμμα στη σελίδα και στο fb του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

 

 

Φλώρινα, 6-3-2017

Για το Επιμελητήριο Φλώρινας

Ο Πρόεδρος

Σαπαλίδης Σάββας