Μαθητές του 3ου γυμνασίου τραγουδούν Έλληνες ποιητές

Οι μαθητές του 3ου γυμνασίου τραγούδησαν Έλληνες ποιητές

Ήχου και Λόγου έγχορδη σύζευξη

Μελοποιημένα έργα Ελλήνων ποιητών παρουσίασαν οι μαθητές του 3ου γυμνασίου Φλώρινας, σε μια όμορφη μουσική παράσταση με τίτλο «Ήχου και Λόγου έγχορδη σύζευξη», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του «Αριστοτέλη». Οι μαθητές και οι υπεύθυνοι καθηγητές (Λαέρτης Κούλης, Παρασκευή Στυλιανίδου, Μάρθα Γούναρη) παρουσίασαν ένα εξαίσιο πρόγραμμα ελληνικής μουσικής, «ταξιδεύοντας» το παρευρισκόμενο κοινό σε όμορφα μονοπάτια του ελληνικού πολιτισμού (μουσική – ποίηση).

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 Μετά το τέλος της εκδήλωσης του σχολείου, ο διευθυντής κ. Φωτιάδης Ιωάννης δήλωσε:

Σήμερα τα παιδιά μας έδειξαν πως έχουν τις δυνατότητες να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ό,τι αγαπούν, αρκεί να το επιλέξουν συνειδητά. Εμείς, ως εκπαιδευτικοί, οφείλουμε να δίνουμε τις ευκαιρίες στους μαθητές μας. Την τρέχουσα σχολική χρονιά οι μαθητές εκτός της μελοποιημένης ποίησης, υλοποίησαν και προγράμματα φωτογραφίας και διαφήμισης. Επίσης στο πλαίσιο των διδακτικών επισκέψεων επισκέφθηκαν τα ΕΛ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, την ΜΕΛ  Θεσσαλονίκης αλλά και το βιολογικό καθαρισμό Φλώρινας.

Συγχαρητήρια πρώτα στους μαθητές μας αλλά και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, ιδιαίτερα στην κ. Γούναρη Μάρθα (υπεύθυνη για το πρόγραμμα «μελοποιημένη ποίηση»), τον κ. Κούλη Λαέρτη που είχε την μουσική και όχι μόνο επιμέλεια της εκδήλωσης, την κ. Στυλιανίδου Παρασκευή για τα κείμενα και το πρόγραμμα διαφήμισης, την κ. Λαγού Μαρία (υπεύθυνη για το πρόγραμμα της φωτογραφίας) και τον κ. Λιούκρα Σωτήρη (συντοντονιστή του προγράμματος).

Ο Καθηγητικός Σύλλογος του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας εύχεται καλή επιτυχία στις εξετάσεις όλων των μαθητών, ιδιαίτερα των μαθητών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Διευθυντής

Φωτιάδης Απ. Ιωάννης