Ευχαριστήριο του Δ.Σ. του σωματείου Λυγκηστές Φλώρινας

Ευχαριστήριο – Δελτίο Τύπου

Το Δ.Σ. του σωματείου ελληνικών παραδοσιακών χορών Λυγκηστές

Φλώρινας, εκφράζει στα μέλη του και τους εκατοντάδες φίλους του που παραβρέθηκαν στην τελική μας εκδήλωση, τη βαθιά του ευγνωμοσύνη.

Με την παρουσία τους απέδειξαν ότι δικαίως η εκδήλωσή μας θεωρήθηκε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις πολιτισμού στην πόλη της Φλώρινας.

Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Λυγκηστές εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, που χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την ποιότητα και λαμπρότητα.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την Αντιπεριφερειακή ενότητα και τον Δήμο Φλώρινας για την άριστη συνεργασία τους για την προβολή του πολιτισμού της πόλης μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Λυγκηστές,

συμμετείχε και παρουσίασε, με μεγάλη επιτυχία, χορούς και τραγούδια της χώρας μας στο διεθνές Φεστιβάλ φολκλορικών και λαϊκών ομάδων χορού στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

 

Η επόμενη μεγάλη στιγμή και παράσταση της χορευτικής μας ομάδα θα είναι στην Αθήνα 13 Ιουλίου στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ, «Μελίνα Μερκούρη».

θα συμπράξει σε μια μεγαλειώδη παράσταση για τα δεδομένα της  χώρας μας όπου η Κρήτη συναντά την Μακεδονία.

Το αρχέγονο άκουσμα της Κρητικής λύρας θα συναντήσει τους ήχους του εκστατικού ζουρνά και των χάλκινων.

Τα πυρρίχια και μινωικά βήματα των Κρητικών χορών θα ενωθούν με τους περήφανους και επιβλητικούς χορούς της Μακεδονίας μας.

 

Σας ευχαριστούμε

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος

 

Γιάννης  Κωνσταντίνου