Επιτυχημένη η δράση «Ανοικτές Θύρες» του Π.Δ.Μ. που διοργανώθηκε στην Κοζάνη και τη Φλώρινα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

«Ανοικτές Θύρες» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Επιτυχημένη η δράση.

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Ανοικτές Θύρες» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που διοργανώθηκε στις 26 & 27 Απριλίου 2017, σε Κοζάνη και Φλώρινα.

 

Η προσέλευση τόσο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Κοζάνη όσο και στη Φλώρινα ήταν μεγάλη και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των αιθουσών διδασκαλίας, των βιβλιοθηκών και των εργαστηρίων του Ιδρύματος, να ενημερωθούν για τα Προγράμματα Σπουδών, αλλά και για τις επαγγελματικές και επιστημονικές προοπτικές των αποφοίτων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου.

Υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των μαθητών και των διδασκόντων των Τμημάτων και παρουσιάστηκαν στους μαθητές τα σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα, οι ερευνητικές προσπάθειες που γίνονται στο ΠΔΜ αλλά και οι ευκαιρίες που δίνονται για συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στους μαθητές μοιράστηκε ενημερωτικός οδηγός, ο οποίος περιλαμβάνει πληροφορίες για τα Τμήματα του Πανεπιστημίου.

 

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την επιτυχία της δράσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αν. Καθηγητή Θαρρενό Μπράτιτση για την πολύ ενδιαφέρουσα προβολή δραστηριοτήτων Νέων Τεχνολογιών στο εργαστήριο Η/Υ της Παιδαγωγικής Σχολής, στην κα Έφη Παπαγεωργίου, μέλος ΕΔΙΠ της Παιδαγωγικής Σχολής για την ξενάγηση των μαθητών στο Βιβλιολογείο της Παιδαγωγικής Σχολής, καθώς και στους συναδέλφους Χρ. Τσώτσο, Φ. Καλαμάρα, Α. Τσουμάνη, Χρ. Μπόϊκο, Σ. Λιούκρα, Τ. Πρωτοψάλτου, για την περιήγηση των μαθητών στα εργαστήρια του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Επιπλέον, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις φοιτήτριες του ΠΤΔΕ Ευαγγελία Βήτα, Κωνσταντίνα Δίβιου, Παρασκευή Δημητρέλη, Νικολέττα Μπράντη, Σωτηρία Μπουρουλίδου, Μαρία Σταθοπούλου – Καμπύλη, για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή της δράσης. Τέλος, θερμές ευχαριστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και στον Αντιπεριφερειάρχη Στέφανο Μπίρο για την υποστήριξη της δράσης.

Η Αν. Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού

 

 

Καθηγήτρια Ελένη Τσακιρίδου