Υποψήφιος Δήμαρχος ο Σ.Κωνσταντινίδης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δεν παραιτείται από την βουλευτική του ιδιότητα   

 Την απόφαση του να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Φλώρινας δημοσιοποίησε ο βουλευτής ΝΔ Φλώρινας Στάθης  Κωνσταντινίδης, χθες 21 Μαρτίου 2013.   

Στη λιτή δήλωση του δεν αναφέρει πουθενά ότι θα παραιτηθεί από την βουλευτική του ιδιότητα, κάτι που περίμεναν οι συμπολίτες του.

Καλεί τους συνδημότες του να στρατευτούν μαζί του για να αναδείξουν  «έναν Δήμο ισχυρό, για έναν Δήμο που θα ανήκει σε όλες και όλους».   

Ο κ. Κωνσταντινίδης   διατηρεί την βουλευτική ιδιότητα του, ώστε αν δεν εκλεγεί να επιστρέψει στο Κοινοβούλιο και όχι στο τελωνείο στο χώρο της εργασίας του.

Το βουλευτικό αξίωμα αποτελεί αρνητική παράμετρο για τον κ. Κωνσταντινίδη, αφού όπως λένε πολλοί που διαβάσανε την ανακοίνωση του, διεκδικεί τον Δήμο Φλώρινας εκ του ασφαλούς,  έχοντας έτσι  «και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα σωστή» όπως λέει ο λαός.         

                                         

Η ΔΗΛΩΣΗ

«Καταθέτω στους συνδημότες και στις συνδημότισσες μου την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Φλώρινας με την πεποίθηση πως μπορούμε, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, να αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν, για έναν Δήμο ισχυρό, για έναν Δήμο που θα ανήκει σε όλες και όλους».

Με τιμή

Ευστάθιος Κωνσταντινίδης»