«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα-Συνεργασία κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Γ.Βοσκόπουλου ότι ολοκλήρωσε το 90% των προεκλογικών του δεσμεύσεων,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η δήλωση του Δημάρχου ότι ολοκλήρωσε το 90% των προεκλογικών του δεσμεύσεων. Δεν ξέρω αν θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη θλίψη που του προκαλεί η δημοσκοπική κατάρρευση ή αν πράγματι πιστεύει όσα λέει.

Επειδή όμως αρέσκεται σε βαρύγδουπες δηλώσεις θα του θυμίσω μία αντίστοιχη δική του προεκλογική δήλωση το 2014. Απολαύστε:

«Για τους ανησυχούντες για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης τους διαβεβαιώνω ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι απολύτως διασφαλισμένη, καθώς και η ιδία συμμετοχή και πως στο τέλος του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Το χειμώνα του 2016, φίλες και φίλοι, η θέρμανσή μας θα είναι από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Ας αφήσουμε επομένως τις γκρίνιες και ας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς για το ότι, στην πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, πετύχαμε αυτό που άλλοι ακόμα θα ονειρεύονται».

Δυστυχώς γι΄ αυτόν και μνήμη διαθέτουμε και κουτόχορτο δεν τρώμε.

 

 

 

                                                                                                       Από το Γραφείο Τύπου