Στη Φλώρινα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Στη Φλώρινα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
ΨΗΦΟΣ ΕΚΤΟΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης  βρέθηκε στη Φλώρινα την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012. Ο κ. Ψωμιάδης επισκέφθηκε το Αμύνταιο και τη Φλώρινα, στο πλαίσιο των επισκέψεων του στη Δυτική Μακεδονία.
Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι στρατεύτηκε στην προσπάθεια της ΝΔ «για την πατρίδα, τα παιδιά μας και το μέλλον της χώρας».
αναφέρθηκε στην πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας,   κι επικεντρώθηκε στη πολιτική ΣΥΡΙΖΑ η οποία αν επικρατήσει θα είναι «εθνική τραγωδία». Προτιμάω είπε ένα τρένο  «που γνωρίζω το δρομολόγιο παρά να μπω σε περιπέτειες».
Ο κ. Ψωμιάδης επεσήμανε τους κινδύνους από ενδεχόμενη επικράτηση της πολιτικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α  λέγοντας:
-Φοβάμαι γιατί δεν ξέρω ποια από τις 12 συνιστώσες που κρύβονται στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα επικρατήσει. Οι κομμουνιστές; Οι αναρχικοί;
-Φοβάμαι που ζητάνε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία.
-Φοβάμαι που θέλουν να καταργήσουν  τα όπλα από την αστυνομία και τον στρατό.
-Φοβάμαι όταν βάζουν εναντίον των ένστολων.
-Φοβάμαι που κάποιοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο νομό σας παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια.
-Φοβάμαι ότι αν φύγουμε από την Ε.Ε θα μας πάρουν οι Τούρκοι.
Ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ τόνισε ότι βρίσκεται απέναντι στον τυχοδιωκτισμό των υποσχέσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν μπορούμε άλλο να ξεκοιλιάζουμε το λαό.
Ψήφος εκτός ΝΔ είναι ψήφος στην Αριστερά του Τσίπρα.
-Για τη ΔΕΗ ανέφερε ότι «δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε μια εθνική περιουσία όπως είναι η ΔΕΗ.
-Για το πετρέλαιο θέρμανσης δήλωσε ότι πρόκειται σύντομα ο κ. Σαμαράς να εξαγγείλει 4 μέτρα που θα αφορούν τη Φλώρινα.
-επεσήμανε ότι δεν μπορεί να δεχτεί παραπέρα μείωση μισθών και συντάξεων και τον αγρότη εκτός ΕΕ.
Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι θέλει ένα πιο δυνατό ΠΑΣΟΚ.
Κάλεσε δε τους πολίτες στις 17 Ιουνίου 2012, να ψηφίσουν ελληνικά – πατριωτικά – θρησκευτικά.
Απαντώντας σε ερώτηση αν η Χρυσή Αυγή και ο ΛΑΟΣ είναι αδελφές παρατάξεις της ΝΔ, είπε ότι η Χ.Α. στρατολογήθηκε εξ αιτίας του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει να επιστρέψουν στη ΝΔ οι ψηφοφόροι της που στις προηγούμενες εκλογές μετακινήθηκαν αλλού.
Ακολούθησε η συνάντηση του κ. Ψωμιάδη με   τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της ΝΔ των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 και τα τοπικά στελέχη.

Σημεία από την τοποθέτηση του Στάθη Κωνσταντινίδη
•    Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει, ότι η Ελλάδα θα είχε πάρει άλλο δρόμο εάν ο Κώστας Καραμανλής είχε κερδίσει τις εκλογές του 2009;
Ποιος ακόμα μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα είχαμε αποφύγει τη βαθιά ύφεση της οικονομίας και δε θα βρισκόμασταν στα πρόθυρα της δραχμής, εάν είχαν ακουστεί έγκαιρα οι αγωνιώδεις προειδοποιήσεις του Αντώνη Σαμαρά για τη λάθος συνταγή;
•    Οι λαθρέμποροι της ελπίδας και οι άθλιοι καιροσκόποι πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει για τη φαυλότητα τους.
Κανένας δεν πρέπει να παρασυρθεί πια.
Τη δημαγωγία και τον λαϊκισμό τα πληρώσαμε ακριβά.
Λεφτά δεν υπάρχουν.
Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.
Τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα τις πληρωθούμε σε δραχμές αν δεν κυριαρχήσει η λογική και η ψυχραιμία στις αποφάσεις μας.
Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα της ονομασίας της FYROM, της ίδρυσης ΑΟΖ, της πολιτικής που θα εφαρμόσει έναντι της εκκλησίας, των λαθρομεταναστών και των ναρκωτικών.
Έθεσε ένα κοινό ερώτημα για όλους τους Έλληνες:
«Σε ποιο κοινωνικό περιβάλλον θέλουμε να ζήσουνε τα παιδιά μας και σε ποια πατρίδα όταν αυτή θα έχει  παραδοθεί στην κάθε Ρεπούση και σε κάθε διώκτη των ιστορικών και ελληνορθόδοξων αξιών μας;»
•    Ο Πάνος Καμμένος πασχίζει να μας πείσει ότι είναι ο μοναδικός πατριώτης σε αυτόν τον τόπο. Ότι όλοι οι άλλοι είναι ακόμα και προδότες.
Ξέχασε πολύ σύντομα προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρχηγικές του φιλοδοξίες ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που είπε όχι στα Σκόπια και στους αμερικανούς στο Βουκουρέστι.
Ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που είπε όχι στο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο.
Ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που τόλμησε να υπογράψει τις συμφωνίες των αγωγών για την ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας.
Ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που οραματίστηκε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, την έβαλε στην Ευρώπη και αγωνίζεται για να παραμείνουμε και να μην πισωγυρίσουμε στην κατοχική δραχμή.
•    Από εδώ, από τη Φλώρινα, όπου πολλές φορές κατά το παρελθόν αποδείξαμε τη δύναμη της Ελληνικής ψυχής και το υψηλό μας φρόνημα στέλνουμε το μήνυμα της νίκης.
Η Ελλάδα δε θα χαθεί. Η Ελλάδα θα νικήσει. Καλό αγώνα και καλή δύναμη σε όλους σας.