ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

 

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου14Νοεμβρίου 2016 ημέραΔευτέρακαι ώρα 19:00σετακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. 1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της με αριθμό 02/2016 απόφασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών που αφορά την «Εξέταση Προσφυγών».
  2. 2.      Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου επιλογής αναδόχου για το έργο : Νέο Αντλιοστάσιο Λυμάτων και Αγωγοί Σύνδεσης στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα 
  3. 3.      Έγκριση αντικειμένου τεχνικής μελέτης με τίτλο “Αναβάθμιση-Συντήρηση Παιδικών Χαρών και Γηπέδων 5x5 Δήμου Αμυνταίου ” και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης έργου.
  4. 4.       Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου με τίτλο «Αποκαταστάσεις φθορών εσωτερικής οδοποιίας Δ.Ε. Αμυνταίου».
  5. 5.       Ορισμός επιτροπής για την εξαγορά αγροτεμαχίου κτηματικής περιοχής αναδασμού ΤΚ Σκλήθρου, για την εγκατάσταση ταχυδιϋλιστηρίου, για το έργο της Ύδρευσης οικισμών Δήμου Αμυνταίου από επιφανειακά υδάτινα σώματα.
  6. 6.      Έγκριση τοποθέτησης αναμεταδότη για την ασύρματη επικοινωνία των υπηρεσιών της ΔΕΤΕΠΑ στο χώρο του υδραγωγείου στην Τ.Κ. Πελαργού του Δήμου Αμυνταίου.
  7. 7.      Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016
  8. 8.      Ορισμός Ομάδας έργου, αντιπροσώπων στην επιτροπή συντονισμού και στην επιστημονική επιτροπή του έργου με διακριτικό τίτλο “AMYBEAR” στα πλαίσια του προγράμματος LIFE
  9. 9.      ΄Εγκριση μελέτης και καθορισμόςτρόπουεπιλογήςαναδόχου για το έργο : Νέοαντλιοστάσιολυμάτων και αγωγοίσύνδεσης στην Τ.Κ. ΑγίουΠαντελεήμονα.
  10. 10.  Έγκριση Πρωτοκόλλου διοικητικής παραλαβής για χρήση του έργου: «Λιμναίες Υποδομές Δήμου Αμυνταίου, Πετρών Ζάζαρης-Χειμαδίτιδας».
  11. 11.    Έγκριση Πρωτοκόλλου διοικητικής παραλαβής για χρήση του έργου: «Ολοκλήρωση Λιμναίων Υποδομών Αγίου Παντελεήμονα Βεγορίτιδας».
  12. 12.              Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων ΔΕ Φιλώτα» προϋπολογισμού 12.628,00€.
    1. 13.  Ορισμός επιτροπής οριστικής Παραλαβής για το έργο «Ανέγερση Α΄ Παιδικού Σταθμού Αμυνταίου».
    2. 14.  Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια οχήματος 4Χ4, με 3 αποσπώμενες υπερκατασκευές, στα πλαίσια του έργου με διακριτικό τίτλο “Decide”».
    3. 15.  Καθορισμός χρονικού διαστήματος υποβολής δικαιολογητικών για την ανανέωση επαγγελματικών αδειών λαϊκών αγορών.

 

  1. 16.  Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου περί της υλοποίησης του προϋπολογισμού Γ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2016.
  2. 17.  ΄Εγκριση παράτασης υλοτομίας για τις συστάδες 3γ και 1δ του Δασοκτήματος ΤΚ Νυμφαίου.
  3. 18.  Παραχώρηση χρήσης ισόγειου διαμερίσματος οικήματος που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νυμφαίου στην ΜΚΟ Αρκτούρος.
  4. 19.  Έγκριση Ανανέωσης – Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή στην κ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ της Λαϊκής Αγοράς ΔΚ Αμυνταίου.
    1. 20.  Έγκριση Ανανέωσης – Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή στον κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΦΟΡΤΟΜΑΡΗ του ΙΩΑΝΝΗ της Λαϊκής Αγοράς ΔΚ Αμυνταίου.
    2. 21.  Έγκριση Ανανέωσης – Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή στον κ. Μιλιάγκου Στέφανο του  Χρυσόστομου της Λαϊκής Αγοράς ΔΚ Αμυνταίου.
    3. 22.  ΄Εγκριση μετάβασης Αιρετών στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη.
    4. 23.  ΄Εγκριση μετάβασης Δημάρχου στην Αθήνα.
    5. 24.  ΄Εξοδα κηδείας του απόρου Δημότη μας από την ΤΚ Πεδινού.
      1. 25.  ΄Εγκριση εκδηλώσεων στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2016».
    6. 26.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό 274/2016απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. 
      1. 27.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό 280/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. 
    7. 28.  Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

 

Μετιμή

Ο Πρόεδρος

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ