Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι δύναμη αλλαγής…

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Προσκλητήριο προς όλους τους ψηφοφόρους απηύθυνε από τη Φλώρινα ο υποψήφιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη αλλαγής. Κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν στις 6 του Μάη, για την επικράτηση των θέσεων και προτάσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ο κ. Αθανασίου βρέθηκε στη Φλώρινα την Τρίτη 12 Ιουνίου, μαζί με τη Πέτυ Πέρκα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θεσ/νίκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής ενημέρωσης.
Στο κλιμάκιο π[ου επισκέφθηκαν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα συμμετείχαν και οι τρεις υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Φλώρινας, Θανάσης Γερμανίδης, Άννα Σπύρτου και Παύλος Γεωργίου.
Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στη Φλώρινα επισημάνθηκε το γεγονός των καινοτόμων προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, τον πόλεμο που δέχεται σχεδόν καθημερινά, τη σπίλωση και τον διασυρμό.
Υπεραμύνθηκαν το πρόγραμμα τους λέγοντας πως είναι ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, χωρίς να θέτει τη χώρα και τους πολίτες σε κίνδυνο. Δεν κινδυνεύουν οι μισθοί και οι συντάξεις και σύμφωνα με τα στοιχεία του εθνικού λογιστηρίου είπαν είναι απολύτως διαχειρίσιμο αφού αν δημιουργηθεί πρόβλημα αυτό θα εμφανιστεί στο τέλος του χρόνου και γι’ αυτό θα ακυρώσουν το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.
Απαντώντας στις ερωτήσεις είπαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πατριωτική Αριστερά και όχι της υποτέλειας, του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας. Δεν είναι αυτοί που καίνε την Αθήνα.
Αμφισβήτησαν τις οικονομικές γνώσεις του πρώην υπουργού οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, ο οποίος κοστολόγησε τις προεκλογικές παροχές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες αυξάνουν τις δαπάνες κατά 12 δις ευρώ.
Για την ονομασία της γείτονος χώρας τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό προς όλους τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και προς το εξωτερικό.