Ο ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

[one_half last=”no”]…[/one_half]

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

 

Θερμή η συνάντηση του υποψηφίου Βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ευαγγέλου Ηλία με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο. Στη συνάντηση αυτή είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά για τις σχέσεις κράτους-εκκλησίας και για τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. στο θέμα αυτό. Το προσωπικό «Πιστεύω» του υποψηφίου Βουλευτή κ. Ευαγγέλου Ηλία, ταυτίζεται απόλυτα με τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. και ο υποψήφιος Βουλευτής δηλώνει:

 

  Η Ελλάδα και οι Έλληνες διακρινόμαστε, ενωνόμαστε και πορευόμαστε με όπλο τον κορμό μιας σταθερής και αταλάντευτης εθνικής και ιστορικής συνέχειας και συνέπειας. Αναπόσπαστο και θεμελιώδες στοιχείο της ταυτότητας και της συνείδησης μας, είναι η Ορθοδοξία και η Εκκλησία μας. Κάθε ρήγμα που επιχειρεί κανείς στον ιστό της Πίστης και των Πιστεύω που μας ενώνουν και μας συντηρούν ως Έθνος, αποτελεί πράξη την οποία ουδέποτε θα επιτρέψουμε !!!

 

Άρρηκτη σχέση εκκλησίας-κράτους

 

Η κοινωνική προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας είναι γνωστή και μεγάλη και χρήζει συνεχούς στήριξης από το κράτος

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ευαγγέλου Ηλίας – Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας