Ο Βορράς στο επίκεντρο. Το δεκαήμερο της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει ΔΕΘ

Ο Βορράς στο επίκεντρο.

Το δεκαήμερο της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει ΔΕΘ

Την επιτυχημένη συνταγή της «Συμφωνίας Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα» θα ακολουθήσει και φέτος η ΝΔ, καθώς το πρόγραμμα δεν θα περιοριστεί στην διήμερη επίσκεψη της ομιλίας και της συνέντευξης τύπου του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

 

Οι προετοιμασίες στην οδό Πειραιώς έχουν ξεκινήσει πριν από τα μέσα Ιουλίου και τώρα μπαίνουν οι «τελευταίες πινελιές» με το Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τους συνεργάτες του να προετοιμάζουν όλα όσα θα προηγηθούν της ομιλίας του Προέδρου.

 

Πιο συγκεκριμένα, στις 4 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη με παραγωγικούς, εξαγωγικούς, επιμελητηριακούς και επιστημονικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, ενώ θα πραγματοποιήσει και συνάντηση με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας.

 

Συνολικά έχουν προγραμματιστεί 33 εκδηλώσεις και στους 14 νομούς της Βόρειας Ελλάδας πλην της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα το τριήμερο 7-8-9 Σεπτεμβρίου, τριήμερο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού. Ενώ την επόμενη εβδομάδα από 10-15 Σεπτεμβρίου ξεχωρίζουν οι εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ και όλων των Γραμματειών του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

 

Όλοι οι Βουλευτές του Κόμματος, μέλη της πολιτικής επιτροπής και τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ, θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 100 επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες, μονάδες καινοτομίας, επιτυχημένες επιχειρήσεις και κοινωνικές δομές στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Στα κλιμάκια συμμετέχουν Τομεάρχες, Βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών και στελέχη των νομαρχιακών οργανώσεων του Κόμματος.

 

«Η ΝΔ εκπέμπει μήνυμα εξωστρέφειας, σε στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και έμφαση στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Θα αναδείξει τις αποτυχίες και τα ψέματα της Κυβέρνησης και θα παρουσιάσει το δικό της σχέδιο για τη χώρα. Την ώρα που η Κυβέρνηση στήνει σόου, εμείς οργώνουμε την Ελλάδα με συστηματική δουλειά στη βάση της κοινωνίας», σχολιάζουν στελέχη της Πειραιώς.