Στάθης Κωνσταντινίδης – Νίκος Σαμαράς οι νικητές στη Π.Ε. Φλώρινας

ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ  ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με  αισθητά μειωμένες τις δυνάμεις τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στην ΠΕ Φλώρινας οι ψηφοφόροι ανέδειξαν ως βουλευτές τους Στάθη Κωνσταντινίδη με 2963 ψήφους και τον Νίκο Σαμαρά 3742 ψήφους.
Κερδισμένοι των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή και οι ανεξάρτητοι έλληνες, που έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση.
Οι εκλογές τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικά έδειξαν ότι οι πολίτες νοιάζονται να βρίσκονται εντός ΕΕ, όχι επιστροφή στη δραχμή,  αλλά με διαφορετική πολιτική από αυτήν που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό άλλωστε εξαφάνισε και τον δικομματισμό από την διακυβέρνηση της χώρας. Η κατάρρευση του απαιτεί όχι μνημονιακές πολιτικές.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου, που για Τρίτη φορά, έδριξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την πατρίδα μας, σε μια περίοδο που ο Ελληνικός λαός περνάει δύσκολα, που βιώνει τα προβλήματα του.
Έγινα οι εκλογές τις οποίες είχε ανάγκη ο λαός , για να αποφασίσει την πορεία του, την μοίρα του. Το αποτέλεσμα των εκλογών μας προβληματίζει όλους και μας φέρνει μπροστά στις ευθύνες μας, στο να σκεφτούμε το αύριο της πατρίδας μας.
Οι πολίτες της Φλώρινας με τίμησαν με Τρίτη συνεχή φορά και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν κοντά μου, σ’ έναν αγώνα δύσκολο, έντιμο. Σ έναν αγώνα καθαρό, εντιμότητας απ’ όλους τους υποψήφιους και δικαιώνει την πορεία μου μέχρι σήμερα. Η πολιτική που ακολουθείται πρέπει να είναι άλλη, να είμαστε κοντά στους πολίτες να μας εμπιστευτούν για να υπάρξει πολιτική σταθερότητα για να βγούμε από την κρίση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που με στήριξε και ήταν δίπλα μου.
Δεν ξέω τι θα γίνει αύριο, γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ συγκεχυμένο. Δηλώνω σήμερα ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για τη Φλώρινα και την πατρίδα που όλοι αγαπάμε.
Πιστεύω ότι η μείωση της δύναμης της ΝΔ ήταν αποτέλεσμα της αγανάκτησε και του θυμού των πολιτών. Ο κόσμος έκρινε και αποφάσισε όπως αποφάσισε.
Τα ποσοστά των δύο κομμάτων δείχνουν την κατάρρευση του δικομματισμού εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός. Πρέπει να βρούμε λύση.

Ευχαριστήριο ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Θέλω να εκφράσω το αίσθημα της βαθιάς μου ευγνωμοσύνης προς το λαό της Φλώρινας για την εμπιστοσύνη  που μου έδειξε.   Δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της Φλώρινας και της Ελλάδας. Είναι ανάγκη να συστρατευθούμε σε εθνική πανστρατιά για τη σωτηρία της πατρίδας. Η Ελλάδα περιμένει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και σεβασμό στον κάθε πολίτη ξεχωριστά, συνεργασία με όλους τους φορείς του νομού, τον συνάδερφο βουλευτή της ΝΔ του νομού μας για το καλό του τόπου μας και τη διεκδίκηση όσων μας ανήκουν.

Νίκος Σαμαράς
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Φλώρινας