Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ.

 Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τους υποψηφίους της; Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Δημητρόπουλος στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φλώρινας την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012.
Ο κ. Δημητρόπουλος ανέφερε ότι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι ανανεωμένο κατά 50% και πως οι υποψήφιοι γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου πολύ καλά αφού ζουν και εργάζονται εδώ. Επεσήμανε ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι πολύ ισχυρό και αξιόπιστο και γι’ αυτό ο λαός της Φλώρινας θα το τιμήσει και θα του δείξει εμπιστοσύνη.
Ανακοίνωσε την σύσταση εκλογικής επιτροπής που αποτελείται από έμπειρα στελέχη και τα οποία είναι οι Μιχαηλίδης Μπάμπης, Τελαλίδης Τάσος, Κακιούσης Νίκος και Δημητρόπουλος Κώστας. Έχουνε προγραμματίσει κεντρική εκδήλωση που θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΒΟΣΔΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΝΔ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και με συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Η χώρα μας διέρχεται μια μεγάλη κρίση. Μια κρίση που τα δύο τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε μεγάλη έξαρση. Άστοχες ενέργειες των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου έχουν οδηγήσει στο μνημόνιο κι αυτή τη στιγμή έχουν βγει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα από τη στρεβλή διαχείριση ή κατεύθυνση που έπαιρνε η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.
Έχουμε υποχρέωση να δούμε τα προβλήματα με βαθύτητα αλλά να τα αντιμετωπίσουμε με τόλμη, τόσο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο νομό μας.
Πιστεύω ότι με την εμπειρία που έχω αποκτήσει από τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησα, μπορώ να συμβάλω για να μειώσουμε το χρονικό διάστημα για την ανόρθωση της χώρας αλλά να συνεισφέρω για την βελτίωση και την ανάπτυξη του νομού. Γνωρίζω την κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε για να μειώσουμε το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να βγούμε από την κρίση.

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σήμερα εδώ, μαζί με τους συνυποψηφίους μου, τους οποίους εκτιμώ απεριόριστα και πιστεύω ότι θα δώσουμε πάνω απ’ όλα έναν όμορφο αγώνα για το κόμμα μας, για τη Νέα Δημοκρατία.
Καταρχήν ο λόγος που με οδήγησε να συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές είναι το γεγονός, ότι σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Πρόεδρος, ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει έμπρακτα πως εμπιστεύεται τη νέα γενιά.
Μία γενιά που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση και προσπαθεί να μη χάσει τα όνειρά της, την ελπίδα της. Μία γενιά που στα μάτια της ξεπέφτουν παλιά σύμβολα και ξεγυμνώνονται παρωχημένες νοοτροπίες ενός μακρινού παρελθόντος.
Πιστεύω μου είναι, πως για όλα υπάρχουν λύσεις. Αλλαγές που πρέπει να ξεκινήσουν πρώτα απ’ όλα μέσα από την θέαση του μικρόκοσμού μας.
Βαρέθηκα να βλέπω τη Φλώρινά μου, τον τόπο μου, να μαραζώνει. Βαρέθηκα να χάνουμε κοινωνικά αγαθά, κεκτημένα χρόνων ολόκληρων. Βαρέθηκα να βλέπω την κτηνοτροφία μας να αργοσβήνει και την αγροτιά μας να υποβαθμίζεται.
Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και σίγουρα δεν υπόσχομαι θαύματα.
Δεσμεύομαι όμως ότι πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον τόπο μου, για την Ελλάδα μου.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Σε  μια δύσκολη για τη χώρα περίοδο, καλούμαστε να κάνουμε τον αγώνα μας, να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι η αποχή δεν είναι λύση. Να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι το να ψηφίσουμε μικρά κόμματα δεν οδηγεί πουθενά. Να πείσουμε τους συμπολίτες μας με την παρουσία μας, με τον αγώνα μας, με τη τοποθέτηση μας, να βγούμε όλοι μαζί κοντά στην κοινωνία, μέσα απ’ την κοινωνία και να αποδείξουμε ‘ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι. Κάποιοι εντέχνως προσπαθώντας να στερήσουν από την αυτοδυναμία τη Νέα δημοκρατία, κυκλοφορούν σενάρια τα οποία προσπαθούν να περάσουν στον Ελληνικό λαό ότι όλοι είναι ίδιοι. Όχι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μπορεί και τη ΝΔ να ακούμπησαν τα όποια φαινόμενα διαφθοράς, αλλά έγινε σε πολύ μικρό βαθμό κι έχουν αποξενωθεί αυτοί.  Και δεν έχουμε στη ΝΔ ούτε Τσοχατζόπουλους, ούτε Τσουκάτους, ούτε Μαντέληδες. Ο Ελληνικός λαός το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Όπως γνωρίζει ότι πρέπει να υπάρχει μια πρόταση, κιμ η πρόταση της ΝΔ που θα κατατεθεί την Κυριακή από τον πρόεδρο τον Αντώνη τον Σαμαρά, δίνει τη διέξοδο για τον Ελληνικό λαό, τη λύση για τον Ελληνικό λαό, τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσουμε στο άμεσο και προσεχές διάστημα, με την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού, ώστε να βάλουμε ένα λιθαράκι, να κάνουμε ‘ένα βήμα για να πάει η πατρίδα μας μπροστά. Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον Έλληνα πολίτη και την ελπίδα στην ψυχή του.
Θέλω να ευχαριστήσω και τους Φλωρινιώτες για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε στηρίζοντας με και ψηφίζοντας με και φέρνοντας με ως εκπρόσωπο τους στο Κοινοβούλιο στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις και ευελπιστώ για ένα καλό αποτέλεσμα που θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση και όλους μας να παλεύουμε για το καλό της Φλώρινας.

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ  

Η πατρίδα μας διέρχεται από το πιο κρίσιμο σημείο για το μέλλον της κοινωνίας και της οικονομίας. Ο Νομός Φλώρινας βρίσκεται στην δυσκολότερη κατάσταση μετά την μεταπολίτευση και οι Φλωρινιώτες βιώνουν τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και του απομονωτισμού. Δυστυχώς ο σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπει να διακρίνουν προοπτική. Την ώρα αυτή απαιτούνται καθαρές λύσεις και απαντήσεις.
Συμμετέχω στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα.
Διεκδικώ την εμπιστοσύνη και υποστήριξή των Φλωρινιωτών, σίγουρος πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι η μοναδική αξιόπιστη και καθαρή επιλογή. Ο μόνος που εγγυάται το δρόμο της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της εθνικής υπερηφάνειας.
Γνωρίζω καλά τον τόπο μας, τις ευκαιρίες και τα προβλήματα του. Φλωρινιώτης, μεγάλωσα και εργάζομαι στη Φλώρινα, ενώ σπούδασα Οικονομικά στο ΑΠΘ και έκανα μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Η Πολιτική που πιστεύω εγώ βλέπει μακριά. Δεν παρασύρεται από τις πιέσεις και τις σκοπιμότητες της στιγμής. Έχω γνώση των προβλημάτων του νομού, γιατί ζώ στο Νομό, γιατί εργάζομαι από μικρός εδώ, γιατί είμαι ένας από τους Φλωρινιώτες που βιώνουν τον απομονωτισμό που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τα προβλήματα χρειάζονται τεχνοκρατική αντιμετώπιση. Πλέον έχω προτάσεις για τα κεντρικά προβλήματα. Με πρόγραμμα και δουλειά θα δώσουμε στον τόπο αυτό που αξίζει και δικαιούται. Έτσι θα ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας.
Εργάζομαι συνεχώς από το 1994 ως οικονομολόγος. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα και από τότε εργάζομαι ανελλιπώς στη Φλώρινα. Αρχικά ως μελετητής οικονομολογικών έργων και στη συνέχεια ως στέλεχος Τραπεζών-Υποδιευθυντής (EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ) και σήμερα ως Εργασιακός Σύμβουλος στο ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ Φλώρινας.Από το 2004 οι συνάδελφοι μου, οικονομολόγοι, με τιμούν με την ψήφο τους εκλέγοντας με στα όργανα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είμαι επίσης εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΟΑΕΔ Ελλάδας και εκλέχθηκα ως αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ.
Υποστηρίζω τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας, ξεκινώντας τη δράση από τα μαθητικά μου χρόνια μετά στην ΟΝΝΕΔ. Σήμερα, είμαι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μελίτης το 2006 και υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του 2009 με τη Νέα Δημοκρατία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.
Υπηρέτησα τη τοπική Νέα Δημοκρατία ως Γραμματέας και αργότερα ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού Φλώρινας. Είμαι μέλος των Τομέων Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ.
Η Ελλάδα και η Φλώρινα θα τα καταφέρει! Χρειάζεται λαό που πιστεύει στον εαυτό του. Και κυβέρνηση που βάζει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον.
Στο χέρι των πολιτών είναι πλέον.
Ζητώ να με κρίνετε και να με επιλέξετε, όχι μόνο με το κριτήριο της αναγνωρισιμότητας, αλλά με κριτήριο την πορεία, τις γνώσεις και τις ικανότητες μου, γιατί οι μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις απαιτούν βαθιά γνώση και απεριόριστη διάθεση για εργασία.
Δεσμεύομαι απέναντι των Φλωρινιωτών να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, με πίστη στις κοινές αρχές και αξίες.
Ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί με τους Φλωρινιώτες, για να ξεπεράσουμε την κρίση, να βάλουμε τις βάσεις της ανάπτυξης για τον τόπο και τα παιδιά μας.
Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά για να λύσουμε προβλήματα που ταλανίζουν όλους εμάς που ζούμε στο Νομό Φλώρινας.
Τώρα ήρθε η ώρα της απόφασης για το μέλλον. Καλώ τους Φλωρινιώτες να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές προτάσσοντας απέναντι στην ανευθυνότητα την συμμετοχή, στον λαϊκισμό την αλήθεια για να έχουμε ελπίδα και προοπτική.

Διεκδικούμε την Ελπίδα
Κερδίζουμε για την Ελλάδα
Αποφασίζουμε για τη Φλώρινα