Επίσκεψη του Γιάννη Αντωνιάδη στην Τ.Κ  Νεοχωρακίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή  24/06/2018  ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ  Νεοχωρακίου   του Δήμου Φλώρινας .

Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό  Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και στη συνέχεια  παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρακίου και η τοπική Κοινότητα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας . Κατόπιν ο βουλευτής επισκέφθηκε με τον ιερέα του χωριού π. Ευάγγελο Παπαευαγγέλου τα κοιμητήρια του χωριού. Στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους της τοπικής κοινότητας και ενημερώθηκε για θέματα  που  τους απασχολούν.

Η πρόεδρος της κοινότητας κ. Μαρία Γκιορτζίνη ενημέρωσε τον κ. Αντωνιάδη για τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα. Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε  την πρόεδρο και  τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την ενημέρωση και τόνισε ότι θα φέρει εις γνώσιν των αρμόδιων φορέων τα θέματα καθημερινότητας  που απασχολούν τους κατοίκους και θα συμβάλει και αυτός στην προώθηση και επίλυση τους.

Ο κ. Βουλευτής συγχαίρει δημόσια τον π. Ευάγγελο, την εκκλησιαστική επιτροπή και την Πρόεδρο του χωριού κ. Μαρία Γκιορτζίνη  για την  εικόνα των κοιμητηρίων της κοινότητας. Η χωροθέτηση των κοιμητηρίων , η καθαριότητα και η συνολική εικόνα τους είναι αξιοθαύμαστη και σπάνια συναντάται σε άλλα κοιμητήρια .

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ